ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα για το ματς με τον Βόλο»
i

Opap Arena/intime

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα για το ματς με τον Βόλο»

Κώστας Τσίλης 15:28 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 09.05.2023

Μ' έναν πολύ γλαφυρό τρόπο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ πως δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα εισιτήριο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο

Αν η ΑΕΚ πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό την Κυριακή απέναντι στον Βόλο, στην λήξη του ματς θα σηκώσει την κούπα της πρωταθλήτριας. Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να αντιληφθεί κανείς, πως δεν υπάρχει οπαδός της ΑΕΚ, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος, που δεν θέλει να βρεθεί στις εξέδρες της Opap Arena. 

Μόνο που δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Το ανακοίνωσε και επισήμως η ΠΑΕ και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο. "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εν όψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ την Κυριακή υπάρχει πλέον καθολικό Sold Out. Δεν θα υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα στην OPAP ARENA!" ανέφερε η ΑΕΚ. 

Ο λόγος που έγινε αυτή η ανακοίνωση, έχει να κάνει με το γεγονός πως από το πρωί δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάθε τρόπο οπαδοί της ΑΕΚ με την ΠΑΕ, προκειμένου να αναζητήσουν ένα μαγικό χαρτάκι. Παρόλο που το σύστημα ηλεκτρονικής πώλησης, ήδη από χθες το βράδυ, έχει βγάλει ένδειξη για sold out.