Σε κλοιό λατρείας τα Σπάτα από τον κόσμο της ΑΕΚ, μέχρι τις 5:00 το πρωί
i

Υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ από οπαδούς/intime

Σε κλοιό λατρείας τα Σπάτα από τον κόσμο της ΑΕΚ, μέχρι τις 5:00 το πρωί

Κώστας Τσίλης 11:10 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 09.05.2023

Ο κόσμος της ΑΕΚ πήγε μέχρι και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να αποθεώσει Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές και έμεινε εκεί μέχρι και τις πέντε το πρωί

Η πραγματικότητα είναι πως ολόκληρος ο πλανήτης ΑΕΚ, έμεινε χθες ξάγρυπνος όλο το βράδυ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά, με τόσους χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης να δημιουργούν ένα κλοιό λατρείας γύρω από την ομάδα. Από το Ελευθέριος Βενιζέλος την ώρα της άφιξης της ομάδας, μέχρι και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αρκέστηκαν στην υποδοχή στο αεροδρόμιο. Έφτασαν μέχρι και την είσοδο του προπονητικού κέντρου για να περιμένουν και να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας. Το πούλμαν της ΑΕΚ, έφτασε από το αεροδρόμιο στα Σπάτα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Και είναι εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως στο Ελ. Βενιζέλος η πτήση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε λίγο πριν τις 3. Με την απόσταση υπό κανονικές συνθήκες να είναι το πολύ 15 λεπτά. 

Παρότι λοιπόν ήταν περασμένες 4 και παρότι ξημέρωνε εργάσιμη μέρα, ο κόσμος ήταν παρών έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και αποθέωσε και τους παίκτες την στιγμή που κατέβηκαν από το πούλμαν αλλά και τον Ματίας Αλμέιδα. Με τον Αργεντινό να ακούει εν χορώ το όνομα του και φυσικά να το απολαμβάνει. Όλη η αποστολή μπήκε στα Σπάτα, αλλά ο κόσμος δεν έλεγε να φύγει. 

Χρειάστηκε να φτάσει περίπου 5 το πρωί, για να φύγει και ο κόσμος από το προπονητικό κέντρο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και να ξεκουραστούν. Βεβαίως μετά από τέτοια νύχτα, το τελευταίο που είχαν στο μυαλό τους, ήταν να την ξεκούραση.