«Έριξαν» το flightradar οι φίλοι της ΑΕΚ - Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν την πτήση από Θεσσαλονίκη

«Έριξαν» το flightradar οι φίλοι της ΑΕΚ - Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν την πτήση από Θεσσαλονίκη

Κώστας Τσίλης 03:50 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 09.05.2023

Με συνθήματα και χαρτοπετσέτες στον αέρα η πτήση της επιστροφής της ΑΕΚ για την Αθήνα και 4.300 οπαδοί παρακολουθούσαν στο flightradar την πορεία του αεροπλάνου

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να έκανε ότι περνάει ότι χέρι του για να μην ξεκινήσει κανένα... γλέντι καθώς υπάρχει ακόμα και το ματς με τον Βόλο. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούσε κάποιος να συγκρατήσει την "τρέλα" των ποδοσφαιριστών. Και μετά το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης, το πάρτι συνεχίστηκε και στην πτήση της επιστροφής για την Αθήνα. Χωρίς να πτοηθούν καθόλου από την καθυστέρηση πάνω από μια ώρα λόγω κακοκαιρίας. 

Καθ' όλη την διάρκεια, υπήρχαν συνεχώς συνθήματα, ενώ έφευγαν και χαρτοπετσέτες στον αέρα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συνεχώς όρθιοι και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τα τραγούδια. 

Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ, ανυπομονούσε για την άφιξη του αεροπλάνου στο Ελ Βενιζέλος. Και ανυπομονούσε τόσο πολύ, που "έσπασε" το κοντέρ στο flightradar. 

Καταγράφηκαν 4.300 άνθρωποι, να παρακολουθούν από την ειδική εφαρμογή την πορεία της πτήσης από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.  Μάλιστα για το σημειολογικό του πράγματος, ο αριθμός της πτήσης ήταν SEH 1924.