Η ζεστή αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (vid)

Δημήτρης Μελισσανίδης & Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ζεστή αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (vid)

Κώστας Τσίλης 04:04 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 09.05.2023

Ο πρώτος που υποδέχθηκε την αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα ήταν ο Μελισσανίδης, που έδωσε την πιο ζεστή αγκαλιά στον Αλμέιδα.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περιμέναν την πτήση της ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη χιλιάδες οπαδοί, που μάλιστα είχαν δημιουργήσει και ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό. Όμως ο πρώτος που υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας και μάλιστα μέσα στον αεροδιάδρομο, ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κάτι εξάλλου που ήταν αναμενόμενο. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήθελε να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τους πάντες για το γεγονός πως πλέον είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως αυτός που πήρε την πιο ζεστή αγκαλιά από τον Μελισσανίδη, ήταν ο Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε είναι γνωστό πως η σχέση των δυο ανδρών είναι πολύ στενή πλέον. Ο Μελισσανίδης μόλις κατέβηκε ο Αλμέιδα από το αεροπλάνο, τον αγκάλιασε σφιχτά. 

Εξυπακούεται πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ περίμενε για να δώσει τα συγχαρητήρια του και να αγκαλιάσει και όλους τους ποδοσφαιριστές. Όπως φυσικά και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας τον Μπρούνο Άλβες, τον τεχνικό διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κοσμά, που όλοι τους ήταν στην αποστολή μαζί με την ομάδα.