Αλμέιδα: «Θέλω να έρθει η Κυριακή - Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Θέλω να έρθει η Κυριακή - Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Sportal newsroom 23:45 - 08.05.2023

Ανυπόμονος για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανυπομονεί για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή. Η Ένωση πέρασε νικηφόρα από το «Κλ. Βικελίδης» και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό είναι «αγκαλιά» με τον φετινό τίτλο της Super League.

«Έπρεπε να έρθουμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι δεχόμενοι έναν γκολ. Ήμασταν σε... ένταση, ωστόσο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Τα σενάρια που στέφουν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ - Μπορεί να το πάρει ακόμα κι αν χάσει!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 08.05.2023

Τα σενάρια που στέφουν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ - Μπορεί να το πάρει ακόμα κι αν χάσει!

Με το διπλό στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη (1-2), η ΑΕΚ «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα και πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στην «Οpap Arena» για να το σηκώσει και επίσημα.

«Πάντα προσπαθούμε να παραμένουμε ήρεμοι, όταν τα παιχνίδια δεν πάνε καλά. Εμπιστεύομαι του παίκτες μου. Έχουν αποδείξει πως είναι πνευματικά πολύ δυνατοί. Η φετινή σεζόν είναι πολύ καλή. Το παρόν μπορούμε να το ζήσουμε με χαρά, αλλά με ηρεμία γιατί απομένει ένα παιχνίδι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας», σημείωσε ο Αργεντινός για την ανατροπή που έκανε η ομάδα του.

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε και για τον κόσμο της ΑΕΚ και απάντησε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ. Νιώθω ευγνώμων που με έχουν επιλέξει σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος μεταδίδει την ενέργεια του στην ομάδα, στηρίζοντας μας όπου κι αν παίζουμε. Θέλω να έρθει η Κυριακή, να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους την κατάκτηση. Μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει στο αεροδρόμιο. Το διασκεδάζω. Ελπίζω και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει».