Μήνυμα Αλμέιδα στους παίκτες, με προπόνηση κανονικά σήμερα στα Σπάτα
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

Μήνυμα Αλμέιδα στους παίκτες, με προπόνηση κανονικά σήμερα στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 12:30 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 09.05.2023

Με δεδομένο πως οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα σπίτια τους το ξημέρωμα, περίμεναν πως θα υπάρχει ρεπό, αλλά ο Αλμέιδα έβαλε κανονικά προπόνηση και έστειλε μήνυμα

Όταν ο Ματίας Αλμέιδα λέει πως "τίποτα δεν έχει τελειώσει" στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, το εννοεί. Και το κατάλαβαν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όταν πληροφορήθηκαν πως στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας δεν υπάρχει ρεπό, αλλά κανονικά απογευματινή προπόνηση. 

Με δεδομένο πως αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα μετά από πολύ καιρό, χωρίς ενδιάμεση αγωνιστική υποχρέωση, αλλά και επειδή οι παίκτες πήγαν στα σπίτια τους τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την υποδοχή από Θεσσαλονίκη, όλοι περίμεναν... ξεκούραση. Όμως ο Αλμέιδα δεν ήθελε να πάρουν οι παίκτες του ένα λάθος μήνυμα... χαλάρωσης. 

Γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να βάλει κανονικά προπόνηση για σήμερα. Και φυσικά και αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Με τον Αλμέιδα να τους θέλει όλους στην... τσίτα και για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Βόλο.