Κατσουράνης: «100 χρόνια ιστορίας και ανεπανάληπτων στιγμών, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ» (pic)

Κατσουράνης: «100 χρόνια ιστορίας και ανεπανάληπτων στιγμών, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ» (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:01 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 29.05.2024

Ο Κώστας Κατσουράνης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ΑΕΚ.

Στις 13 Απριλίου 1924, στο κατάστημα αθλητικών ειδών του Κωνσταντίνου Δημόπουλου και των αδερφών Αιμίλιου και Μενελάου Ιωνά στην Οδό Βερανζέρου 24, οι Πολίτες αθλητές πήραν την ιστορική απόφαση και ένας νέος μεγάλος σύλλογος είχε ήδη αποκτήσει ζωή. Το καταστατικό υπέγραφαν πάνω από σαράντα μέλη της Κωνσταντινουπολίτικης κοινότητας της Αθήνας. Έμβλημα ήταν ο Δικέφαλος Αετός της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και χρώματα το κίτρινο και το μαύρο.

Εκατό χρόνια μετά, ο Δικέφαλος Αετός στέκει περήφανος για όσα ο σύλλογος έχει καταφέρει. Για μια ομάδα που έχουν λατρέψει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη γη. Για τα τρία πιο όμορφα γράμματα των απανταχού ΑΕΚτζήδων. ΑΕΚ... 100 χρόνια ΑΕΚ.

Από το πρωί του Σαββάτου (13/04) φίλοι της ΑΕΚ κάθε ηλικίας έχουν φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο με τον ύμνο να παίζει και τη γιορτή να έχει ξεκινήσει!

Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες θα ανοίξουν από τις 16:00 με την ΑΕΚ να έχει ενημερώσει ήδη ότι όλα τα δελτία εισόδου έχουν εξαντληθεί, κάτι που σημαίνει ότι η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη. Οι δράσεις λοιπόν θα συνεχιστούν εντός γηπέδου και θα κορυφωθούν με την απογείωση του αερόστατου για τα 100 χρόνια στις 18:00. Παρουσία της πρώτης ομάδας και μεγάλων μορφών της Ιστορίας του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Ο Κώστας Κατσουράνης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Ένωσης. «100 Χρόνια Ιστορίας και Ανεπανάληπτων Στιγμών! Τιμή μου που φόρεσα τη Φανέλα της ΑΕΚ», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Κατσουράνη: