Η ΑΕΚ δεν ξεχνά αυτούς που την πολέμησαν και τους... βάζει στο μουσείο: «Αυτοί ήθελαν να σκοτώσουν τα όνειρά μας»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά αυτούς που την πολέμησαν και τους... βάζει στο μουσείο: «Αυτοί ήθελαν να σκοτώσουν τα όνειρά μας»

Κώστας Τόπας 15:55 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 13.04.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξεχνά όσους την «πολέμησαν» και γι' αυτό στο μουσείο της ομάδας υπάρχει πλέον χώρος αφιερωμένος σε όσους προσπάθησαν να μην γίνει η «OPAP Arena».

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στην «OPAP Arena», βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο. Ένας ειδικός χώρος στο Μουσείο της Ένωσης, θα είναι αφιερωμένος στιν κόσμο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού έφτιαξε το γήπεδο, ολοκληρώνει και το μουσείο της ΑΕΚ σε αυτό και εκεί υπάρχει μία ξεχωριστή θέση που βρίσκονται αυτοί που την πολέμησαν και προσπάθησαν να μην γίνει η «OPAP Arena».

Σε αυτή την ειδική γωνιά είναι ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος αλλά και ο -τότε- δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μάλλιος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Χρωστάμε στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν να ζήσουν στιγμές σαν την σημερινή να μην ξεχάσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε, αντίθετα έχουμε την υποχρέωση να θυμόμαστε ποιοι και με ποιους τρόπους προσπάθησαν να σταματήσουν την αναγέννηση της ΑΕΚ», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ και συμπλήρωναν: «Σε λίγες μέρες ανοίγει το Μουσείο της ΑΕΚ. Στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν θα υπάρχει ειδική αναφορά στους πολέμιους του γηπέδου μας.  Για όσους δεν πρόλαβαν να ζήσουν την ασύγκριτη χαρά της επιστροφής στο σπίτι μας»