Original 21: «Μέχρι την κούπα, θα συνοδεύουμε την ομάδα όπου και αν παίζει…»

Original 21: «Μέχρι την κούπα, θα συνοδεύουμε την ομάδα όπου και αν παίζει…»

Κώστας Τσίλης 12:53 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:05 - 15.05.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ όπως συνέβη και πέρυσι στα Play Offs, έτσι και φέτος θα συνοδεύουν την ομάδα από το ξενοδοχείο στο γήπεδο

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία της «μάχης» για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Σ’ αυτή την «μάχη», μπαίνει πλέον ακόμα πιο… δυναμικά και ο κόσμος της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της περυσινής διαδικασίας των Play Offs, ήταν η μαζική παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας και η συνοδεία της αποστολής μέχρι ενός σημείου στην πορεία προς τα γήπεδα, στα εκτός έδρας ματς. Κάτι ανάλογο προανήγγειλε ξανά τώρα η Original 21. Ακόμα και για τα εντός έδρας παιχνίδια, αρχή γενομένης από αύριο και το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη.

Η ΑΕΚ δεν είναι εκατό χρόνων και δεν θα γίνει ποτέ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:23 - 13.04.2024

Η ΑΕΚ δεν είναι εκατό χρόνων και δεν θα γίνει ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης ανήμερα των 100ών γενεθλίων της ΑΕΚ, γράφει για την ομάδα που δεν γίνεται να την προσδιορίσει το συμβατικό μέτρο του χρόνου, που μετριέται και μετράει με τρόπο διαφορετικό από κάθε άλλον σύλλογο

«Αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες: Τούτες τις ώρες δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μας ενωμένοι, δίπλα στην αγέλη του δικού μας Ματίας θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ μας κλείνει τα 100 της χρόνια και το μόνο που της αξίζει είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η κατάκτηση της κορυφής ξανά και ξανά και ξανά... Διψάμε για την κούπα.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Θα μας βρουν όλοι μπροστά τους.Κόντρα σε όλους και σε όλα στις 12 Μάϊου η Φιλαδέλφεια θα φλέγεται από τα πανηγύρια. Όλοι μαζί θα πάρουμε αυτό τον τίτλο. Γι αυτό λοιπόν η οικογένεια της ORIGINAL 21 καλεί σε ενωσίτικη πανστρατιά το λαό μας. Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα όλοι στο ξενοδοχείο να συνοδέψουμε στον Ναό τους πρωταθλητές. Εμείς θα το σηκώσουμε, μόνο εμείς!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΥΓ. Μέχρι να σηκωσουμε την κούπα θα συνοδεύουμε την ομάδα όπου και να παίζει... ΠΑΝΤΟΥ!»

Tags: