«Με είχε βάλει να ζω σε υπόγειο και να δουλεύω 90 ώρες την εβδομάδα»: Υπάλληλος καταγγέλλει τον Κέιλορ Νάβας

Κέιλορ Νάβας

«Με είχε βάλει να ζω σε υπόγειο και να δουλεύω 90 ώρες την εβδομάδα»: Υπάλληλος καταγγέλλει τον Κέιλορ Νάβας

Κώστας Τόπας 12:19 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 05.06.2024

Πρώην υπάλληλος του Κέιλορ Νάβας κατήγγειλε ότι ο πρώην κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν του έκανε «μαύρη» τη ζωή όσο εργαζόταν για εκείνον και κάνει λόγο για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας.

Πρώην υπάλληλος του Κέιλορ Νάβας, τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2014 έως το 2019, της Λεβάντε από το 2012 έως το 2014 και της Αλμπαθέτε από το 2010 έως το 2012, κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην κίπερ των Παριζιάνων για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας.

Ο πρώην υπάλληλος του 37χρονου τερματοφύλακα ισχυρίζεται ότι εργαζόταν, χωρίς μισθοδοσία και χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στην Κοινωνική Ασφάλιση, ως βοηθός έως και 90 ώρες την εβδομάδα για 3.200 ευρώ το μήνα με μετρητά.

Το «BFM TV» αναφέρει ότι η καταγγελία που κατατέθηκε στην εισαγγελία των Βερσαλλιών περιγράφει ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμούσε ο υπάλληλος του να εργάζεται «σύμφωνα με τους κανόνες του» και όχι με αυτούς της γαλλικής νομοθεσίας.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής τον ανάγκασε να είναι οπλισμένος (όπλο που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Νάβας στον κήπο του για διασκέδαση) και τον στέγασε σε ένα υγρό υπόγειο χωρίς παράθυρα, εργάστηκε για τον Κέιλορ Νάβας για 20 μήνες βάσει προφορικής συμφωνίας ως βοηθός. και το προσωπικό συντήρησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε ο καταγγέλλων, ο Κέιλορ Νάβας απαντά «εδώ δεν συνεργαζόμαστε με τους γαλλικούς νόμους» και «χωρίς γαλλικό συμβόλαιο, σας πληρώνω σε μετρητά, εργαζόμαστε σύμφωνα με στους κανόνες μου» όταν ο εργαζόμενος ζήτησε να τακτοποιήσει την κατάστασή του».

«Βρισκόμαστε στα όρια του ποινικού δικαίου με γεγονότα που, από την πλευρά μου, μπορούν να θεωρηθούν ότι συνορεύουν με τη σύγχρονη δουλεία», λέει η δικηγόρος του φερόμενου θύματος.

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ
LA LIGA

10:15 - 05.06.2024

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ακόμα παίκτης της Μονακό, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αστέρα, αλλά αποφάσισε να στραφεί στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

«Ακόμα κι αν είσαι σταρ του ποδοσφαίρου, δεν έχεις το δικαίωμα να απελευθερωθείς από όλους τους κανόνες», σημείωσε η δικηγόρος.