Απάντησε στον Εμπαπέ η Παρί: «Είναι όλα ψέματα»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Απάντησε στον Εμπαπέ η Παρί: «Είναι όλα ψέματα»

Κώστας Τόπας 08:28 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 05.06.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε στις δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι η σχέση του με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν ήταν η καλύτερη τα τελευταία χρόνια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άργησε να απαντήσει στον Κίλιαν Εμπαπέ, αφού ο Γάλλος επιθετικός, που ήδη ανακοινώθηκε επίσημα ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «η Παρί του είχε μιλήσει με βίαιο τρόπο» και ότι, σύμφωνα με τα λόγια του. «Με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έπαιζα αυτή τη σεζόν».

Ο σύλλογος, σε μια σύντομη δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο, εκφράζει τη λύπη του για τα λόγια του πρώτου σκόρερ της ιστορίας του, επισημαίνοντας ότι «δεν έχει κατηγορία» όταν κάνει αυτού του τύπου δηλώσεις Κίλιαν Εμπαπέ.

«Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν υπαγόρευσε ποτέ την παραμικρή απόφαση στην ομάδα. Ο Λουίς Ενρίκε το είπε, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Εμπαπέ κάτι λέει και όλοι το δημοσιεύουν σαν να είναι αλήθεια», διαβεβαίωσε μια πηγή της Παρί στο Γαλλικό Πρακτορείο, απαντώντας στον Εμπαπέ, ο οποίος αναγνώρισε, με τη σειρά του, ότι «έπαιξα πολύ λιγότερο στο τέλος της σεζόν και όλοι ξέρουν γιατί. Με έκαναν να καταλάβω, μου μίλησαν με αγριότητα, μου το είπαν κατάμουτρα ότι δεν θα ξαναπαίξω».

Η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών, σύλλογος και παίκτης, έχει σπάσει εντελώς, μετά από ένα ταραχώδες τέλος της σεζόν, που σημαδεύτηκε από διαφωνίες μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε τις διαφορές σχετικά με την οικονομική αποχώρησή του από το Παρίσι, καθώς η Παρί, σύμφωνα με την L'Équipe, δεν του έχει πληρώσει τον μισθό του για τον Απρίλιο και τον Μάιο, πιθανότατα ούτε τον Ιούνιο, δημιουργώντας μια σύγκρουση σε ένα κεφάλαιο που φαινόταν ήδη κλειστό.

Ο απίθανος λόγος που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπορεί να οδηγήσει – Το γκαράζ πολυτελείας που έχει στην κατοχή του
LA LIGA

20:00 - 04.06.2024

Ο απίθανος λόγος που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπορεί να οδηγήσει – Το γκαράζ πολυτελείας που έχει στην κατοχή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ διαθέτει ένα γκαράζ, το οποίο έχει αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να οδηγήσει, καθώς δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

Η διαμάχη θα μπορούσε να καταλήξει στη Νομική Επιτροπή του LFP, αφού η Παρί ισχυρίζεται ότι η «συμφωνία κυρίων» στην οποία συμφώνησαν οι Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί, με την οποία ο παίκτης υποσχέθηκε να αφήσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ τα οποία ήταν μπόνους επιβράβευσης. Μία κατάσταση που πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες, στο οποίο θα επιλύσουν οι δικηγόροι όλων των εμπλεκομένων, πλέον με τον επιθετικό ντυμένο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.