Ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας: Εκτός με τραυματισμό ο Κέιν από το τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images/Ideal Images

Ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας: Εκτός με τραυματισμό ο Κέιν από το τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν

Δημήτρης Χούπης 13:09 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Ο Χάρι Κέιν παραμένει τραυματίας έναν περίπου μήνα από το Euro 2024, καθώς όπως δήλωσε ο Τούχελ θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Ο Χάρι Κέιν για ακόμα μια χρονιά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ακόμα μένει το Euro 2024 με την Εθνική Αγγλίας. Ωστόσο ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» παραμένει τραυματίας έναν περίπου μήνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά και μία εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση της αποστολής της Αγγλίας.

Ο 30χρονος φορ, όπως δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, θα μείνει εκτός από το τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Χόφενχαϊμ. Ο Άγγλος επιθετικός είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στη μέση και απ' ότι φαίνεται ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει πλήρως. Ο Κέιν μάλιστα στη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League με τη Ρεάλ είχε αντικατασταθεί, με την κίνηση αυτή να σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου
EURO 2024

15:39 - 13.05.2024

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου

Η Γερμανία ετοιμάζεται να λάβει μέτρα σε πιθανές απειλές για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Euro 2024, με στόχο την προστασία των ομάδων και των φιλάθλων, σε μια περίοδο που υπάρχουν στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Γερμανός τεχνικός των Βαυαρών όμως έδωσε την εξήγηση, λέγοντας πως ήταν εξ αρχής αμφίβολος για τον αγώνα και παίζοντας έγινε χειρότερα. «Ήταν ήδη αμφίβολος για τη Μαδρίτη. Έγινε χειρότερα παίζοντας στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

«Ο Χάρι Κέιν κάνει αποθεραπεία από τον προσωπικό του γιατρό. Δεν μπορεί να ταξιδέψει», ήταν τα λόγια του για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ. Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει 44 γκολ και έχει μοιράσει δώδεκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τρόπαιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία είναι στον τρίτο όμιλο με Σερβία, Δανία και Σλοβενία και η πρώτη αγωνιστική είναι στις 16 Ιουνίου απέναντι στους Σέρβους.