Οι οπαδοί της Τσέλσι τα... βάζουν με τον Κέπα για την ήττα από την Ρεάλ

Το γκολ του Ασένσιο

i

© Printscreen

Οι οπαδοί της Τσέλσι τα... βάζουν με τον Κέπα για την ήττα από την Ρεάλ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:51 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 13.04.2023

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό και σύμφωνα με τους οπαδούς των «μπλε», ο Κέπα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα δύο γκολ της «Βασίλισσας», τα οποία την καθιστούν ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους «4».

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική, ενώ η αποβολή του Μπεν Τσίλγουελ ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα υποδεχτούν τους «μερένγκες» στη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ», όντας με την πλάτη στον τοίχο. 

Σύμφωνα με τους οπαδούς των «Λονδρέζων», η κύρια αιτία για την ήττα της ομάδας είναι ο Κέπα, ο οποίος δεν ήταν σταθερός για ακόμη ένα ματς. 

Μετά τη λήξη του ματς, πολλοί φίλοι της Τσέλσι έσπευσαν στο twitter με σκοπό να κράξουν τον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος δεν αποτελεί κι από τα πιο... αγαπημένα παιδιά στο Λονδίνο.

«Πως έχουμε ακόμα τον Κέπα ως No1 τερματφούλακα, όταν συνεχίζει να μην βγάζει τα εύκολα σουτ σε κάθε ματς. Είναι εδώ πέντε χρόνια κι αυτό δεν το έχει δουλέψει ακόμα...», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδών των «μπλε», ενώ ένας άλλος ο οποίος ήταν φανερά εξοργισμένος με την απόδοση του 28χρονου τερματοφύλακα, ανέβασε ένα tweet με το γκολ του Ασένσιο και σχολίασε: «Ο Κέπα είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου μας. Πουλήστε τον πέντε εκατομμύρια λίρες κι ελπίζω μαζί με αυτόν, να φύγουν και οι θαυμαστές του...».

Τη φετινή σεζόν, ο Κέπα Αριθαμπαλάγα μετράει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 12 clean sheets.