Ο Μπενζεμά ενεργοποιεί το «beast mode» στα νοκ άουτ του Champions League (vid)

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπενζεμά ενεργοποιεί το «beast mode» στα νοκ άουτ του Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 08:29 - 13.04.2023

Κόντρα στην Τσέλσι, ο Καρίμ Μπενζεμά κατέγραψε μια αδιανόητη επίδοση σε φάση νοκ άουτ του Champions League.

Η σαφώς ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης «πάτησε» την Τσέλσι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με 2-0 και πήρε καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League. Ενας από τους πρωταγωνιστές των «μερένχες», ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ βρήκε γι' ακόμη μία φορά δίχτυα. Ο Καρβαχάλ έκανε μια γλυκιά σέντρα προς τον Βινίσιους που με προβολή προσπάθησε να νικήσει τον Κέπα ο οποίος απέκρουσε προσωρινά με τον Μπενζεμά να έχει ακολουθήσει τη φάση και ουσιαστικά σε κενή εστία απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 35χρονος επιθετικός στους τελευταίους εννιά αγώνες που έχει αγωνιστεί σε φάση νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έφτασε τα 14 γκολ. Ο Μπενζεμά είχε μείνει χωρίς γκολ στη φάση των ομίλων, με μηδέν γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά τώρα σκοράρει το ένα μετά το άλλο.

Μετά την τελευταία διεθνή διακοπή, ο Καρίμ Μπενζεμά μοιάζει ασταμάτητος. Χατ-τρικ κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, χατ-τρικ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τώρα ακόμη ένα γκολ στο Champions League, αυτή τη φορά κόντρα στην Τσέλσι. Συνολικά επτά γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ετσι, έφτασε τα 26 γκολ σε 33 αγώνες αυτή τη σεζόν. Είναι ακόμα μακριά από τα 44 του περασμένου έτους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται μόνο να συνεχίσει το σερί στο Champions League, μια διοργάνωση που έχει κερδίσει όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια.