Μετράει ώρες ο Αναστασίου στην Κηφισιά

Γιάννης Αναστασίου

i

© Kifisia FC

Μετράει ώρες ο Αναστασίου στην Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:52 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 04.12.2023

Θέμα χρόνου μοιάζει να είναι η αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της Κηφισιάς...

Το βράδυ του Σαββάτου (2/12) η Κηφισιά γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο με 3-0 από τον Παναιτωλικό. Η νεοφώτιστη έτσι βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν δείχνει ικανή με την εικόνα που έχει να γυρίσει τον διακόπτη και να ανέβει σημαντικά στη βαθμολογία, ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Θα υπάρξει συζήτηση του τεχνικού Γιάννη Αναστασίου με τη διοίκηση, αλλά μετά την ήττα με κατεβασμένα χέρια στο Αγρίνιο, η παραμονή του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της ομάδας μοιάζει πολύ δύσκολη. Όπως και να 'χει, η απόφαση των διοικούντων για τον Έλληνα τεχνικό δεν θα αργήσει να παρθεί, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ήδη κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Αναστασίου να είναι πρώτος στόχος του ΟΦΗ για την αντικατάσταση του Βάλντας Νταμπράουσκας, που επίσης το μέλλον του είναι αβέβαιο στην κρητική ομάδα. Μένει να φανεί πόσο βάση έχουν και τι θα γίνει με τον Έλληνα προπονητή και την Κηφισιά.

Κοντά στο διαζύγιο με Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ - Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:32 - 04.12.2023

Κοντά στο διαζύγιο με Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ - Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του

Επισφαλές μοιάζει το μέλλον του Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Σενάρια για τον Αναστασίου ως πιθανό αντικαταστάτη του.

Να θυμίσουμε ότι η Κηφισιά έχει καθοριστικό ματς με τον ουραγό αυτή τη στιγμή ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα υπάρχει και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Προέχει, βέβαια, το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη.