Κοντά στο διαζύγιο με Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ - Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του

Ο Λυσάνδρου με τον Νταμπράουσκας.

i

©intime

Κοντά στο διαζύγιο με Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ - Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του

Στέλιος Βαρδάκης • 17:32 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 04.12.2023

Επισφαλές μοιάζει το μέλλον του Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Σενάρια για τον Αναστασίου ως πιθανό αντικαταστάτη του.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 4-0 από τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και υποχώρησε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Η εικόνα για την ομάδα της Κρήτης ήταν πολύ κακή καθώς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα. H βαριά αυτή ήττα φαίνεται να φέρνει και εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τον ΟΦΗ

Οι Κρητικοί αγνοούν τη νίκη εδώ και 6 συνεχόμενες αγωνιστικές (με ρεκόρ 0-3-3) με την τελευταία τους επιτυχία για το πρωτάθλημα να χρονολογείται στις 2 Οκτωβρίου και τη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ. Η διοίκηση ψάχνει τρόπο ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και φαίνεται ότι Βάλντας Νταμπράουσκας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο του ΟΦΗ. Ο Λιθουανός τεχνικός «χρεώνεται» τη κακή εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ηρακλειώτες έχουν «κλειδώσει» ως πρώτο στόχο τον Γιάννη Αναστασίου για να αντικαταστήσει τον Νταμπράουσκας. Βεβαίως, η υπόθεση του Έλληνα τεχνικού μόνο εύκολη δεν είναι καθώς δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τη Κηφισιά. Υπενθυμίζουμε όμως, ότι και η θέση του Αναστασίου είναι αβέβαιη μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-0.

Παναθηναϊκός: Τι συζήτησαν οι παίκτες μεταξύ τους πριν το ματς με τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:50 - 04.12.2023

Παναθηναϊκός: Τι συζήτησαν οι παίκτες μεταξύ τους πριν το ματς με τον ΟΦΗ

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Βιγιαρεάλ έφεραν μία ομαδική συζήτηση στο Τριφύλλι, η οποία αποδείχτηκε ευεργετική και άλλαξε την εικόνα στη νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ.

Την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Κηφισιά στο "Γεντί Κουλέ" για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και μένει να φανεί αν έχουμε εξελίξεις στους πάγκους των δύο ομάδων έως τότε.