Εύκολη νίκη - ανάσα του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς στο Αγρίνιο

Ο Ζοάο Πέδρο

i

©intime

Εύκολη νίκη - ανάσα του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς στο Αγρίνιο

Δημήτρης Χούπης 19:25 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 02.12.2023

Ο Παναιτωλικός είχε εύκολο έργο απέναντι στην Κηφισιά, επικρατώντας με 3-0 και πήρε νίκη - ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός πήρε εύκολη νίκη επί της Κηφισιάς, της οποίας επικράτησε με 3-0 για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Παρόλα αυτά σε όλες τις προσπάθειες ο Αναγνωστόπουλος τους είπε «όχι». Αρχικά ο Πέρες στο 9' με ένα σουτ εκτός περιοχής απείλησε την αντίπαλη εστία, ο Χατζηθεοδωρίδης οχτώ λεπτά μετά έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε. 

Ενώ στο 25' ο Ζοάο Πέδρο δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής, αφού ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε ξανά. Το γκολ όμως για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Χουάνπι έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά δέχτηκε ένα μαρκάρισμα εντός περιοχής, με τον διαιτητής του αγώνα να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ζοάο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός πατούσε και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο η Κηφισιά είχε την πρώτη τελική με τον Μασούρα στο 47', ο οποίος έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα πήγε αρκετά έξω. Η ομάδα του Αγρινίου στο 52' είχε μια σημαντική φάση με τον Τορεχόν, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Εννέα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Τορεχόν έκανε τη σέντρα και ο Ντουάρτε με μία ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου βρήκε και τρίτο γκολ στο 77'. Ο Ντουάρτε μετά από φάουλ του Χουάνπι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για τρίτη φορά με ωραίο πλασέ. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Παναιτωλικός ( Γιάννης Πετράκης): Καπίνο-Τορεχόν, Οικονόμου, Μλάντεν, Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης- Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι- Φ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο, Μπαλντασάρα (58'), Ντίαζ (82'), Ξενιτίδης (82'), Στάγιτς (87'), Μαυρίας (87')

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Aναγνωστόπουλος- Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο-Τετέι, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Αντούνες (35'), Ίλιεφ (46'), Οζέγκοβιτς (57'), Αντερέγκεν (69'), Πάρρας (69')

MVP: Ο Τορεχόν. Ο Αργεντινός ακραίος μπακ του Παναιτωλικού ήταν αρκετά δραστήριος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε αρκετά ανεβάσματα, είχε τη στιγμή του να σκοράρει, ενώ και στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν αρκετά καλός. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού, η Κηφισιά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει. Αποκορύφωμα το τρίτο γκολ που δέχτηκε