Μεγαλειώδης παρέμβαση Σαββίδη για μεταγραφές, πρόκριση και προπονητικό!

Ιβάν Σαββίδης

i

©intime

Μεγαλειώδης παρέμβαση Σαββίδη για μεταγραφές, πρόκριση και προπονητικό!

O Iβάν Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται με φυσική παρουσία κοντά στην ομάδα.

Αυτό φαίνεται και από το ότι συνεχώς βρίσκεται σε επαφή με τα στελέχη που αποτελούν το οικοδόμημα του Δικεφάλου.

Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» λοιπόν, είχε διαδοχικές συσκέψεις το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου αναφορικά με το αγωνιστικό και όχι μόνο κομμάτι των «ασπρόμαυρων».

Η πρώτη σύσκεψη έγινε με τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου στον οποίο εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση. «Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας» ήταν κάποια από τα λόγια του. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως οι δυο τους συζήτησαν την στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για δεξιό μπακ, ενώ δεν είναι απίθανο να προσθέσει και στόπερ στο δυναμικό του.

Η δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποίησε ήταν με στελέχη της διοίκησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων του Δικεφάλου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη και πόσο χαρούμενο τον έκανε πως μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Ζήτησε συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης σημείωσε: «Να μην μας επηρεάζει τίποτα και να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους».

Ο τρίτος άξονας των συσκέψεων είχε ως κύριο θέμα, το νέο προπονητικό κέντρο που θέλει να χτίσει ο Δικέφαλος στην Θέρμη. Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις με τον Δήμο Θέρμης και ζήτησε να επισπευτούν αυτές ώστε η ΠΑΕ να προχωρήσει άμεσα σε ανακοινώσεις και εκκίνηση των εργασιών