Η σέρβικη αποθέωση στον Ζίβκοβιτς: «Τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν;»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Η σέρβικη αποθέωση στον Ζίβκοβιτς: «Τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν;»

Με αφορμή τα εντυπωσιακά του πεπραγμένα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς γνώρισε την αποθέωση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Τα ΜΜΕ της Σερβίας παρακολουθούν στενά την πορεία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι έχουν μείνει... άφωνοι με τις φετινές του επιδόσεις.

Μέχρι στιγμής, ο 27χρονος επιθετικός μετράει ήδη έντεκα γκολ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τα πέντε γκολ στην Ευρώπη και τα δύο τέρματα σε Λεωφόρο και «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν τοποθετήσει τον διεθνή εξτρέμ οδηγό της «ασπρόμαυρης» κούρσας, η οποία φέτος έχει θέσει ψηλά τον πήχη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League. 

Μάλιστα, η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2028 και η επιβράβευση του Ιβάν Σαββίδη, έχουν αποτελέσει το... κερασάκι στην τούρτα.

Τις τελευταίες ώρες, ο διεθνής εξτρέμ βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων της πατρίδας του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποθεώσουν.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς; Ο Σέρβος διάγει σεζόν καριέρας. Το γκολ κόντρα στην Άιντραχτ ήταν το 11ο συνολικά για τον Αντρίγια τη φετινή σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα και το πέμπτο σε 11 ματς στο Conference League για τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι ο Ζίβκοβιτς καρπώνεται το 20% των γκολ για τους Θεσσαλονικείς στο Conference League αυτή τη σεζόν (προκριματικούς και φάση ομίλων), έχοντας συγκεκριμένα τα πέντε από τα 25 της ομάδας, λέει πολλά για την επίδρασή του στην ομάδα. 

Σαφώς και ο Αντρίγια βρέθηκε στον ελληνικό σύλλογο μετά από μια μακρά περίοδο περιπλάνησης, λανθασμένων αποφάσεων και χαμένων σεζόν. Τώρα, στη Θεσσαλονίκη, η ποιότητά του, που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, εκφράζεται στον απόλυτο βαθμό. Μαζί με τον Ζίβκοβιτς, λαμπρά παιχνίδια έκανε και όλη η ομάδα που έμεινε αήττητη σε 11 αγώνες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, από την αρχή των προκριματικών».