Κοντά σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Νίλσεν η Κηφισιά
i

©PrtScr

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Νίλσεν η Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:21 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 06.12.2023

Η Κηφισιά φαίνεται να έχει βρει τον νέο της προπονητή, στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Νίλσεν, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων έκανε γνωστή τη λύση συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό μέσω μιας ανακοίνωσης, λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέου τεχνικού και φαίνεται να τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Νίλσεν. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, η συμφωνία έχει επιτευχθεί και μένει απλώς η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Νίλσεν έχει περάσει από τον πάγκο των Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και Άαρχους, στην οποία κάθισε για πέντε χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε εξετάσει αρχικά αρκετές επιλογές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και την περίπτωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ωστόσο τελικά προτίμησαν τη λύση του εξωτερικού. 

Ο νέος τεχνικός της Κηφισιάς θα αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, αφού βρίσκεται ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους οκτώ βαθμούς, ούσα τελευταία στη Stoiximan Super League.