Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη διοικητική προσθήκη του Γιώργου Κασναφέρη

Γιώργος Κασναφέρης

i

© Kifisia FC

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη διοικητική προσθήκη του Γιώργου Κασναφέρη

Η Κηφισιά ανακοίνωσε πως ο παλαίμαχος διαιτητής, Γιώργος Κασναφέρης, ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου της διοίκησης στον σύλλογο.

Μετά τις μεταγραφικές προσθήκες και τις αποχωρήσεις, η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Κασναφέρη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο διοικητικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διαιτητής και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας θα είναι ο νέος Σύμβουλος της Διοίκησης της νεοφώτιστης ομάδας.

Ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Κασναφέρη ήταν η Λαμία, όπου και παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος εντάσσεται στην οικογένεια του συλλόγου ως Σύμβουλος της Διοίκησης.

Γέννημα θρέμμα της Κηφισιάς, ο Γιώργος Κασναφέρης είναι άνθρωπος του αθλητισμού και θα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλει η Κηφισιά με σκοπό να τη βοηθήσει στα πρώτα της βήματα στη Stoiximan Super League, μέσα από τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της».

Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Νικοπολίδης

Ενόψει αυτής της πρώτης σεζόν στα... σαλόνια της Super League, η Κηφισιά έχει βάλει μπρος στις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα, η νεοφώτιστη ομάδα γνωστοποίησε και την απόκτηση του Γιάννη Νικοπολίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Ολυμπιακού, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λαμίας.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιάννης Νικοπολίδης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2000 και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, εντασσόμενος στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Σε ηλικία 18 ετών πήρε την απόφαση να συνδυάσει τις σπουδές με τον αθλητισμό στο Georgetown University, στο οποίο έμεινε για τέσσερα χρόνια. 

Στις 12 Ιανουαρίου 2022, οι New York Red Bulls τον επέλεξαν στο Νο71 του MLS Draft. Με τη δεύτερη ομάδα των New York Red Bulls αγωνίστηκε σε 15 αγώνες του USL Championship. Στη διάρκεια της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Λαμίας. Στο παρελθόν, ο Γιάννης Νικοπολίδης έχει υπάρξει επίσης 20 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η νεοφώτιστη ομάδα.