Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γιώργο Τουτζάρη

Γιώργος Τουτζάρης

i

© Kifisia Fc

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γιώργο Τουτζάρη

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από την Κηφισιά ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης.

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Τουτζάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην οικογένεια της Κηφισιάς, ο Γιώργος Τουτζάρης επιβεβαίωσε όλα όσα γνωρίζαμε εκ προοιμίου για εκείνον. Την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για τη μεγάλη προσφορά του στην επίτευξη της ιστορικής επιτυχίας της ανόδου στη Super League.

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο ο Γιάννης Αναστασίου

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη, η νεοφώτιστη Κηφισιά έχει βάλει μπρος στην αντικατάστασή του, με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο. Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια που ήθελαν τον Άκη Μάντζιο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, ωστόσο αυτή η υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα «ναυάγησε».

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όλα έδειχναν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα ήταν η Κηφισιά, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Stoiximan Super League. Όμως τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν.

Oι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και όλα έδειχναν πως ετοιμάζονταν να δώσουν τα χέρια. Μάλιστα, η συμφωνία φαίνεται να αφορούσε διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, στη μέση μπήκαν οι λεπτομέρειες για την πλήρη συμφωνία! Αμφότερες οι δύο μεριές δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό σημείο τομής και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση οδηγείται σε «ναυάγιο».

Αυτή τη στιγμή αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Η διοίκηση της Κηφισιάς εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναιτωλικού, ενώ καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη μπορεί να παίξει και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος γνωρίζει τον 50χρονο κόουτς από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.