Με οφσάιντ buzzer-beater έκανε το «6 στα 6» η Κηφισιά!
i

Στιγμιότυπο από το ματς Κηφισιά-ΟΦΙ/©intime

Με οφσάιντ buzzer-beater έκανε το «6 στα 6» η Κηφισιά!

Sportal newsroom 18:13 - 10.12.2022

Με κεφαλιά του Μαζουλουξή στο 90’+7’, που όμως ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, η Κηφισιά επικράτησε 1-0 του ΟΦΙ στη Ριζούπολη και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία φτάνοντας στο «7 στα 7».

Ασταμάτητο το… τρένο της Κηφισιάς στη Super League 2, καθώς η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επέμεινε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά λύγισε τον ΟΦ Ιεράπετρας επικρατώντας 1-0 με κεφαλιά του Μαζουλουξή στο 90’+7’. Ωστόσο, από τα ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης της Κηφισιάς τη στιγμή που εκτελέστηκε το φάουλ ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, γεγονός που διέφυγε από τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης, Δαυίδ Πριονά, με το γκολ να μετρά κανονικά. 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 24’, όταν ο Αναγνωστόπουλος σε τετ-α-τετ νίκησε τον Αντερέγκεν, ενώ στο 45’ η Κηφισιά έγινε απειλητική με το εξαιρετικό γύρισμα του Βαφέα να μην βρίσκει συμπαίκτη του σε ανυπεράσπιστη εστία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 85’, με τον Τετέι να στέλνει την μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι. 

Τελικά, ήρθε η εκτέλεση του φάουλ από τον Ποζατζίδη από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. 

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να’α (86′ Ποζατζίδης), Γκίνη (64′ Πέιος), Νοικοκυράκης (86′ Παναγιώτου), Παπασάββας, Ταλάλ (78′ Ιατρούδης), Κουϊρουκίδης (78′ Καλλέργης), Τετέι. 

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος (63′ Ζήσης), Ντέτλερ, Κατάλντι (90+4′ Χιμένεθ), Τσορνομάζ, Μηλιώτης (67′ λ.τ Κόλα), Μούλερ (90+4′ Γκόμπερβιλ), Βουό (46′ Μπλανκ Καζάου), Αντερέγκεν. 

Στο άλλο ματς που γινόταν την ίδια ώρα, η Athens Kallithea κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα του Ηροδότου, επικρατώντας 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Το σκορ άνοιξε κόντρα στη ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Έλιο Τζούνιορ με κεφαλιά νίκησε τον Στρέζο και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. 

Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Σίμου κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε τυχερή όταν στο 51’ ο Σαρρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 60’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή με δράστη τον Λουκίνα, που διαμόρφωσε το 1-2. 

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Μακρυδάκης, Γρηγορόπουλος (64′ Κριεζίου), Σαρρής, Κυριακίδης, Σουρνάκης (84′ Φράγκος), Μάσαδο, Έλιο Ζούνιορ, Βρεττός, Γκίνη (74′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης. 

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας, Σαντάνα (81′ Τσιντώνης), Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Χατζηδίμπας, Ντεμέτριους (65′ Μουνιέ).