Τέλος και ο Λούμορ από την Κηφισιά
i

© Intime

Τέλος και ο Λούμορ από την Κηφισιά

Sportal newsroom 18:18 - 01.02.2024

Η Κηφισιά ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο αμυντικό, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, αποχαιρέτησε η Κηφισιά

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, με τον Γκανέζο αμυντικό να αποχωρεί από τον σύλλογο των βορείων προαστίων, έχοντας καταγράψει έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League

Μάλιστα, χάρισε στη μέχρι πρότινος ομάδα του έναν βαθμό, σκοράροντας το μοναδικό του γκολ στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (1-1), τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η Κηφισιά έλυσε τη συνεργασία της με τον Ιπαλίμπο

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Κηφισιάς, μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Νίλσεν και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Μπράτσο, η ομάδα των Βορείων Προαστείων ανακοίνωσε πως ο Τζακ Ιπαλίμπο αποτελεί παρελθόν.

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και ο 25χρονος αμυντικός χαφ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη φετινή σεζόν, ο Ιπαλίμπο αγωνίστηκε σε 14 ματς της Stoiximan Super League και τρεις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η νορβηγική Στρέμσγκοσετ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Βιγιαρεάλ.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζακ Ιπαλίμπο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (04/02, 16:00). Ένα σημαντικό ματς για την Κηφισιά, που χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς για να πάρει «ανάσα» στη μάχη της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.