Δανεικός από την Κηφισιά στα Χανιά ο Πέιος

Δανεικός στα Χανιά ο Πέιος

i

© Intime

Δανεικός από την Κηφισιά στα Χανιά ο Πέιος

Πάνος Κορομηλάς 20:03 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 31.01.2024

Την παραχώρηση του Νίκου Πέιου στα Χανιά με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε η Κηφισιά.

Η έλευση του Κώστα Μπράτσου στο τιμόνι της ομάδας έχει φέρει άμεσες ανακατατάξεις στο ρόστερ της Κηφισιάς. Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Τζακ Ιπαλίμπο, η ομάδα των Βορείων Προαστείων ανακοίνωσε την παραχώρηση του Νίκου Πέιου στα Χανιά, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. 

Ο 24χρονος χαφ μετρούσε φέτος 14 συμμετοχές με την Κηφισιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας μάλιστα και ένα γκολ. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στην περσινή πορεία ανόδου από τη Super League 2, όμως πλέον θα ολοκληρώσει τη χρονιά στα Χανιά

Η κρητική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του νότιου ομίλου της  Super League 2 και δίνει μάχη για την άνοδο. Στο παρελθόν, ο Πέιος έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη για 1,5 χρόνο, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. 

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Πέιου στην ΠΑΕ Χανιά, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }