Νίλσεν: «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη στιγμή, με παίρνουν από πολλές ξένες ομάδες και με ρωτούν για τον Κωνσταντέλια»

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Νίλσεν: «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη στιγμή, με παίρνουν από πολλές ξένες ομάδες και με ρωτούν για τον Κωνσταντέλια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:52 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 31.01.2024

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Κηφισιάς, ο Ντέιβιντ Νίλσεν παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κηφισιά, καθώς ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο TV 2 Sport της χώρας του.

Ο 47χρονος τεχνικός, είχε αναλάβει την Κηφισιά τον περασμένο Δεκέμβριο, ως αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου, αλλά δεν κατάφερε στο σύντομο πέρασμα του να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει.

Λίγες ημέρες από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας, ο Νίλσεν παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis. Ο Δανός μίλησε για το τι έφταιξε στην Κηφισιά, τον Γιάννη Κωσταντέλια, αλλά και για το αν θα επέστρεφε στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να φύγεις από μία ομάδα. Όταν όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα και η ομάδα είναι τελευταία, αυτό είναι πρόβλημα. Έχω σεβασμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είχα ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πέρασα μια εξαιρετική περίοδο στην Ελλάδα. Είχα εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση της Κηφισιάς, ήρθα να πάρω τα αποτελέσματα, δεν τα πήρα και έφυγα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το τι έφταιξε: «Δεν είναι θέμα αμυντικής συμπεριφοράς, είναι και θέμα διαχείρισης όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Ήταν 8 ματς, η ομάδα είναι δυνατή και θεωρώ και έχει πιθανότητες να μείνεις στην ομάδα. Υπάρχει ο Κοτσόλης και μπορεί να βοηθήσει τον νέο προπονητή. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης και ο κόσμος δεν έχουν χρόνο και ψάχνουν τα αποτελέσματα. ο προπονητής ψάχνει τον χρόνο και να φτιάξει μια ομάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει έξι γκολ παντού, αυτό έχει αποδείξει. Νόμιζα πως εμείς δεν ήμασταν καλή ομάδα, αλλά μετά άρχισε να βάζει 4 και 5 γκολ οπότε δεν είχε να κάνει με εμάς. Έχει πολλές γραμμές επίθεσης, έχει την καλύτερη ομάδα επιθετικά στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία νύχτα μέχρι το επόμενο πρωί. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από τώρα δεν μπορείς να προβλέψεις ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, τώρα ξεκινάει η μάχη του τίτλου, έρχονται playoffs και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για καλούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος: «Μπορεί να πω συνάντησα πολλούς καλούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μου άρεσαν πολύ οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Με παίρνουν από πολλές ξένες ομάδες και με ρωτούν για τον Κωνσταντέλια». 

Για το αν θα επέστρεφε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα επέστρεφα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη στιγμή».