Η Κηφισιά έλυσε τη συνεργασία της με τον Ιπαλίμπο

Τέλος ο Τζακ Ιπαλίμπο από την Κηφισιά

i

© Intime

Η Κηφισιά έλυσε τη συνεργασία της με τον Ιπαλίμπο

Πάνος Κορομηλάς 16:45 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 31.01.2024

Η Κηφισιά ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζακ Ιπαλίμπο.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Κηφισιάς, μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Νίλσεν και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Μπράτσο, η ομάδα των Βορείων Προαστείων ανακοίνωσε πως ο Τζακ Ιπαλίμπο αποτελεί παρελθόν. 

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και ο 25χρονος αμυντικός χαφ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη φετινή σεζόν, ο Ιπαλίμπο αγωνίστηκε σε 14 ματς της Stoiximan Super League και τρεις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η νορβηγική Στρέμσγκοσετ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Βιγιαρεάλ.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζακ Ιπαλίμπο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΠΑΣ Γιάννινα: Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Τούτου με τον Ολυμπιακό και η ανυπομονησία για τον κόσμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:51 - 31.01.2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Τούτου με τον Ολυμπιακό και η ανυπομονησία για τον κόσμο

Ο Ζόρντι Τούτου ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (04/02, 16:00). Ένα σημαντικό ματς για την Κηφισιά, που χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς για να πάρει «ανάσα» στη μάχη της παραμονής.