Κηφισιά: «Θα παλέψουμε για την παραμονή - Δεχόμαστε άδικες επιθέσεις απ΄ όλες τις πλευρές»

Κηφισιά

i

© Kifisia FC

Κηφισιά: «Θα παλέψουμε για την παραμονή - Δεχόμαστε άδικες επιθέσεις απ΄ όλες τις πλευρές»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:28 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 02.04.2024

Η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τόνισε πως θα παλέψει για την παραμονή της στη κατηγορία μέχρι τέλους, ενώ άφησε και αιχμές για τον Βόλο.

Η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) μέσω της οποίας τόνισε πως θα παλέψει για την παραμονή της στη κατηγορία μέχρι τέλους, ενώ άφησε και αιχμές για τον Βόλο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων υπογράμμισε πως «στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας. Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε απ όλες τις πλευρές. Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία. Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας».

Αποφασισμένος για παραμονή ο Βόλος, σε δύσκολη κατάσταση ο ΠΑΣ: Η βαθμολογία των playouts της Super League

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, επέστρεψε η δράση και στα playouts της Stoiximan Super League με τη «μάχη« για την παραμονή να κορυφώνεται!

Στο πρώτο χρονικό μας της ημέρας ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες και ουσιαστικά πήρε το «τρίποντο» που ήθελε, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες. Λίγο αργότερα, ο Βόλος πήρε τη νίκη με 4-1 επί της Κηφισιάς στο «Πανθεσσαλικό» και ανέβηκε στην 11η θέση με 15 βαθμούς, παίρνοντας μία σημαντική ανάσα.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό παρόλο που προηγήθηκε (1-1) και έτσι έμεινε στην τελευταία θέση, ενώ οι Αγρινιώτες πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, που τους κράτησε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στο τελευταίο χρονικά ματς, ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ την Κρήτη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE