Επίθεση Μπέου σε Μάνταλο: «Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν»

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Επίθεση Μπέου σε Μάνταλο: «Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν»

Sportal newsroom 12:11 - 29.03.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media, επιτέθηκε στο μέλος της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των playouts με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος αντέδρασε στο σενάριο που θέλει να ορίζει η ΚΕΔ τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά. Η ομάδα της Μαγνησίας με ανακοίνωση που εξέδωσε, απορεί με τη διαρροή πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν είναι διαιτητής ο Διαμαντόπουλος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή στη Stoiximan Superleague.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook κάλεσε τους διαιτητές του αγώνα με την Κηφισιά (Παπαδόπουλο και Φωτιά) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ επιτέθηκε στο μέλος της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο. Συγκεκριμένα τον χαρακτηρίζει ως «αμετανόητο» και «διαπλεκόμενο».

«Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Φωτιά και λάβρα τελικά ο ορισμός των διαιτητών στον αγώνα Βόλος – Κηφισιά. Αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν ο διαπλεκόμενος Μάνταλος.

Καλώ τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον VARίστα, Βασίλη Φωτιά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσουν μια διαιτησία τέτοια που να μας υποχρεώσει στο τέλος του αγώνα όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να τους συγχαρούμε.

Είναι ευχή, είναι ελπίδα, μακάρι να βγει αληθινή και έτσι να διαψευστεί στην πράξη το όργιο φημών που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι σκοπίμως διέρρευσε το όνομα του Διαμαντόπουλου ώστε να υπάρξει αποπροσανατολισμός και τελικά να οριστούν Παπαδόπουλος - Φωτιάς», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του στο Facebook.