Ανακοίνωση του Βόλου για Διαμαντόπουλο: «Αν οριστεί στον αγώνα μας, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση του Βόλου για Διαμαντόπουλο: «Αν οριστεί στον αγώνα μας, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»

Sportal newsroom 20:51 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 31.03.2024

Ο Βόλος προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν οριστεί ο Διαμαντόπουλος στον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Βόλος αντέδρασε στο σενάριο που θέλει να ορίζει η ΚΕΔ τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Η ομάδα της Μαγνησίας απορεί με τη διαρροή πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν είναι διαιτητής ο Διαμαντόπουλος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή στη Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πως γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος ΘωμαΪδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Βόλος – Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος – Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα».