Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μαζί του στον «γκρεμό» την Κηφισιά!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μαζί του στον «γκρεμό» την Κηφισιά!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:59 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 27.04.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-2 στην Καισαριανή την Κηφισιά και την πήρε μαζί του στη Super League 2!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει ήδη πλάνα για τη Super League 2.

Η Κηφισιά έδινε τελικό παραμονής. Το κίνητρο για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που ήθελε μόνο νίκη ή έστω να μην νικήσουν και ο Παναιτωλικός με τον Βόλο, ήταν τεράστιο.

Οι Ηπειρώτες, ωστόσο, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργόπουλο, έπαιξαν για την αξιοπρέπειά τους, νίκησαν 3-2 την Κηφισιά στην Καισαριανή και την τράβηξαν μαζί τους στη Super League 2!

Ο Μπράτσος παρέταξε την Κηφισιά με 4-3-3. Ο Νικοπολίδης στην εστία και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κλωναρίδης, Σπίνος, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς.

Στα χαφ ήταν οι Σολόα, Πρίτσας, Νίνης και στην επίθεση οι Τετέι, Ματέους Σάντος με τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή.

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1. Ο Αθανασίου στο τέρμα και οι Πανάγου, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κιάκος στην άμυνα. Οι Καραχάλιος, Λιάσος στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους ο Κύρκος, οι Ροσέρο και Τζίμας στα άκρα και στην κορυφή ο Κόντε.

Γκολάρα ο Νίνης

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο και τις πρώτες φάσεις. Στο 5’ ο Νίνης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Τετέι ήταν άστοχη.

Στο 11’ από φάουλ του Νίνη, ο Κλωναρίδης έπαιξε κάθετα στον Ματέους Σάντος, όμως, το διαγώνιο σουτ κόντραρε και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Στο 12’ ο Μιλίτσεβιτς έκανε τη σέντρα, ο Βαφέας την προβολή, ωστόσο, ήταν άστοχος. Η πρώτη φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στο 13’. Σε γύρισμα του Ροσέρο από δεξιά ο αμαρκάριστος Κύρκος έστειλε ψηλά άουτ την μπάλα από το ύψος του πέναλτι.

Στο 24’ ο Κλωναρίδης έκανε τακουνάκι, ο Πρίτσας πέρασε στον Οζέγκοβιτς, αλλά το σουτ κόντραρε και στο 26’ έγινε το 1-0 σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη!

Ισοφάρισε ο Ροσέρο

Στο 36’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με εξαιρετική επίθεση. Τακουνάκι του Ροσέρο, νέο τακουνάκι του Κόντε και ο Ροσέρο στο τετ α τετ έσκαψε και πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Νικοπολίδη για 1-1.

Δοκάρια, ακυρωθέν γκολ και 1-2!

Η Κηφισιά δεν είχε περιθώρια, επιτέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53’ είχε δοκάρι. Ωραία κάθετη του Ματέους Σάντος, το δυνατό σουτ του Τετέι από διαγώνια θέση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64’ ο Τετέι έκανε τη σέντρα, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Αθανασίου απέκρουσε στη γραμμή και στην πορεία ο Πρίτσας με δυνατό σουτ σκόραρε, αλλά ο Παπαδόπουλος κλήθηκε στο VAR από τον Τσαγκαράκη κι ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Στο 68’ κεφαλιά του Οζέγκοβιτς έφυγε άουτ και στο 70’ είχε δεύτερο δοκάρι η Κηφισιά με δυνατό σουτ του Τετέι, ενώ στη συνέχεια ο Πρίτσας έκανε το πλασέ, όμως, ήταν άστοχος.

Στο 74’ ο ΠΑΣ σόκαρε τους γηπεδούχους. Ο Τζίνο έκανε τακουνάκι, ο Μπεγκάλα πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Βαφέα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2!

Ισοφάριση και 2-3!

Στο 78’ μακρινό σουτ Κόντε μπλόκαρε ο Νικοπολίδης, ενώ στο 81’ έγινε το 2-2. Ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μπεγκάλα και σημάδεψε ο ίδιος τη δεξιά γωνία από την άσπρη βούλα για το 2-2.

Στο 83’ Ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε με το αριστερό, ο Αθανασίου απέκρουσε προσωρινά και ο Ματέους Σάντος σκόραρε από κοντά, αλλά ήταν καθαρά σε θέση οφσάιντ.

Το τελειωτικό χτύπημα για την Κηφισιά ήρθε στο 93' με σουτ του Ροσέρο εντός περιοχής.

Ο MVP

Ο Κέβιν Ροσέρο. Ο 25χρονος Κολομβιανός εξτρέμ έκανε το 1-1, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Κόντε κι έγραψε το τελικό 3-2.

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:11 - 27.04.2024

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε τη βαθμολογία των playouts μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Σώθηκαν Παναιτωλικός και Βόλος, έπεσε και η Κηφισιά.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

Το γκολ του Ροσέρο στο φινάλε έβαλε... ταφόπλακα στο όνειρα της Κηφισιάς για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έψαχναν ένα γκολ για να διατηρήσουν την ελπίδα τους.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Οι τελικές ήταν 17-15 για τους γηπεδούχους.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Σπίνος, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (82’ Γιόβαντσιτς), Πρίτσας, Νίνης (46’ Μενέντες), Τετέι, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Σαμποτσίνσκι, Εραμούσπε, Κιάκος (71’ Σόρια), Καραχάλιος (71’ Μπενγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Κύρκος (67’ Μίνα), Ροσέρο, Κόντε (88’ Παμλίδης).