Χαμός με τον Μπέο στο Κηφισιά - Βόλος: «Τι έφερες τους μπράβους; Θα μου κλ@@@ τα μουν@@@» (vid)

Αχιλλέας Μπέος

i

© Glomex

Χαμός με τον Μπέο στο Κηφισιά - Βόλος: «Τι έφερες τους μπράβους; Θα μου κλ@@@ τα μουν@@@» (vid)

Sportal newsroom 16:22 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 11.02.2024

Χαμός στην Καισαριανή με τον Αχιλλέα Μπέο να ζητάει να σταματήσει το παιχνίδι λόγω κόσμου στις εξέδρες και να αποβάλλεται.

Χαμός στην Καισαριανή και διακοπή στο Κηφισιά - Βόλος στο 12ο λεπτό της συνάντησης. Με αφορμή τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος διαμαρτυρήθηκε έντονα και προς τον διαιτητή και προς τη διοίκηση των γηπεδούχων πως είναι παραπάνω κόσμο απ' αυτόν που επιτρέπεται.

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ο ρέφερι της συνάντησης, Πουλικίδης, έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αχιλλέα Μπέο και εκεί επικράτησε... πανδαιμόνιο. Ο Μπέος δεν έβγαινε από το γήπεδο και η κάμερα που τον ακολουθούσε τον κατέγραψε να αναφέρεται σε μπράβους που βρίσκονται στο γήπεδο.

«Είναι δέκα άτομα αυτά; Απαγορεύεται να βρίσκεται τόσος κόσμος στην εξέδρα, σταματήστε το παιχνίδι. Τι φέρατε ρε 10 μπράβους εδώ τι να κάνουν; Τι τους έφερες; Τους μπράβους τι τους έφερες; Να μου κλ@@@ καμιά μάντρα αρχ@@ τα μουν@@@; Έφερε δέκα μπράβους εδώ πέρα τι να κάνουν; Είναι δυνατόν;» φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος.

Λίγα λεπτά μετά ο μεγαλομέτοχος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, πλησίασε τον Αχιλλέα Μπέο και του εξηγούσε πως δεν απειλείται από κανέναν και πως θα πρέπει να ηρεμήσει και να βγει εκτός για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικά μετά από περίπου πέντε λεπτά, ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }