Κιλιάν Εμπαπέ: Θέλει τον Μπερνάντο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
i

Εμπαπέ/©intime

Κιλιάν Εμπαπέ: Θέλει τον Μπερνάντο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:29 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο σούπερ σταρ της Παρί πιέζει τη διοίκηση για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Ο Μπερνάντο Σίλβα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι. Ουσιαστικά το μέλλον του στην αγγλική ομάδα βρίσκεται στον αέρα και αρκετές άλλες τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα. Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρακολουθεί τις εξελίξεις και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Αφηνιασμένος Εμπαπέ: Εγινε ο πρώτος παίκτης της Παρί με πέντε γκολ σε ένα ματς και πλησίασε το ρεκόρ του Καβάνι (vid)
LIGUE 1

08:50 - 24.01.2023

Αφηνιασμένος Εμπαπέ: Εγινε ο πρώτος παίκτης της Παρί με πέντε γκολ σε ένα ματς και πλησίασε το ρεκόρ του Καβάνι (vid)

Μηδενικός οίκτος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εξολόθρευσε την Παΐ Ντε Κασέλ της έκτης κατηγορίας, σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του πέντε γκολ και πλέον «απειλεί» το ρεκόρ του Έντινσον Καβάνι.

Στο παρακάτω βίντεο ο Μπερνάντο Σίλβα αναφέρεται σε πρώην συμπαίκτες του στη Μονακό και φυσικά στον Εμπαπέ. Περιγράφει την εποχή που ο Γάλλος άρχισε να παίζει στους «Μονεγάσκους», εντυπωσιάζοντας τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τους υπόλοιπους στην ομάδα. 

Ο Εμπαπέ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σίλβα από τον καιρό που έπαιζαν μαζί στην Μονακό. Ο Γάλλος επιθετικός έχει αποκτήσει ολοένα και περισσότερο επιδραστικό ρόλο στην Παρί από τη στιγμή που αρνήθηκε πέρσι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με την Σίτι μέχρι το 2025 αλλά αν προκύψει κάποια καλή πρόταση ενδέχεται να τον παραχωρήσει. Οι «πολίτες» έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν το καλοκαίρι τη συνεργασία με τον Γκιντογκάν. Ο Γερμανός αποτελεί προτεραιότητα στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη ο Εμπαπέ θέλει τον Σίλβα στο πλευρό του αν παραμείνει στην Παρί. Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βάλει πωλητήριο στον Νεϊμάρ.