Η εισβολέας του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 ασχολείται πλέον με τις ανακαινίσεις σπιτιών

Κίνσεϊ Βολάνσκι

i

©Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Η εισβολέας του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 ασχολείται πλέον με τις ανακαινίσεις σπιτιών

Κώστας Τσιακλής 10:27 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 20.05.2023

Η Ρωσίδα influencer, Κίνσεϊ Βολάνσκι, που εισέβαλε στον τελικό Champions League το 2019 ασχολείται πλέον με τις ανακαινίσεις σπιτιών.

Η εισβολέας του τελικού Champions League του 2019, Κίνσεϊ Βολάνσκι, άλλαξε πορεία στην καριέρα της και πλέον ειδικεύεται στις ανακαινίσεις σπιτιών.

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγινε ευρέως γνωστή μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League το 2019 απέναντι στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Πλέον η Ρωσίδα influencer ασχολείται με τις ανακαινίσεις σπιτιών ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε και την έφεση της στα extrem αθλήματα, την οδήγηση ελικοπτέρου, αλλά έγινε και μοντέλο του Only Fans.

Η Βολάνσκι φαίνεται να της αρέσει πολύ η νέα της ασχολία αφού σε δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε παρουσιάσει ένα ανακαινισμένο σπίτι και είχε αναφέρει μεταξύ άλλως πως της αρέσει αυτή η κατάσταση στην οποία έχει μπει.

Σγκεκριμένα η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγραψε το εξής κείμενο: «Κλειστή μεσεγγύηση σε ένα άλλο έργο, και μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Δουλεύουμε πάντα με περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά μου αρέσει αυτό που μπορούμε να μετατρέψουμε αυτά τα σπίτια σε αυτά που πρέπει να δουλέψουμε. Ονειρεύεστε να αναπτύξετε τεράστια έργα με απεριόριστους προϋπολογισμούς σχεδιασμού χαχαχα».

Οι ασχολίες της όμως δεν σταματούν στις ανακαινίσεις αφού η Βολάνσκι είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως ειδικό σε ακίνητα, ιπτάμενα ελικόπτερα, αλεξίπτωτα, επενδύσεις και OnlyFans. Η Ρωσίδα μάλιστα είχε πάρει δίπλωμα οδήγησης ελικοπτέρου, για το οποίο, όπως ανέφερε στο Tik Tok έκανε ενάμιση χρόνο για να το πάρει:

«Το να πάρω το δίπλωμα για το ελικόπτερο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει. Πέταξα συνολικά 112 ώρες πριν δώσω την τελευταία εξέταση. Πρέπει να περάσει από τρεις εξετάσεις. Μία γραπτή, μία προφορική και μία πρακτική. Όλη αυτή η διαδικασία μου πήρε ενάμιση χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.