Κλασσικός Μουρίνιο: Έβαλε τους παίκτες του να φωτογραφηθούν μετά την ήττα από τη Νάπολι για να δουν την απογοήτευση στις φάτσες τους!
i

Ο Ζοζέ Μουρίνιο/instagram

Κλασσικός Μουρίνιο: Έβαλε τους παίκτες του να φωτογραφηθούν μετά την ήττα από τη Νάπολι για να δουν την απογοήτευση στις φάτσες τους!

Sportal newsroom 14:10 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 30.01.2023

Σε ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια… υποχρέωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο παίκτες και τεχνικό τιμ της Ρόμα για να δουν τη θλίψη που τους προκάλεσε η ήττα από τη Νάπολι.

Στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του, ο Ζοζέ Μουρίνιο πολλές φορές έχει κάνει πράγματα που… ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Τα οποία δεν υπακούουν στους συνήθεις κανόνες συμπεριφοράς. Κάτι ανάλογο έκανε και το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα της ομάδας του από τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Με το τέρμα του Στέφαν Ελ Σααράουϊ (75’) η Ρόμα είχε καταφέρει να «ακυρώσει» το γρήγορο γκολ του Οσίμεν (17’) και να κάνει το 1-1 στην έδρα των πρωτοπόρων της Serie A. Όλα έδειχναν πως οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα τους, ωστόσο ο Τζιοβάνι Σιμεόνε είχε διαφορετική άποψη και σκοράροντας λίγο πριν το φινάλε (86’, 2-1), αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τους Ρωμαίους.

Απόλυτα λογικά αυτή η εξέλιξη έφερε απογοήτευση σε όλους. Και ο Μουρίνιο, προκειμένου να πείσει τους παίκτες του πως πραγματικά έκαναν ένα καλό παιχνίδι, τους μάζεψε στα αποδυτήρια, μαζί με μέλη του τεχνικού τιμ, για ομαδική φωτογραφία. Με απώτερο σκοπό να δουν πόσο θλιμμένα είναι τα πρόσωπά τους, γεγονός που ήταν απόρροια του τρόπου που έχασαν, παρά την καλή προσπάθεια που έκαναν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Τι ΟΜΑΔΑ, τι ΠΝΕΥΜΑ, τι ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Πάμε… Θα σας δούμε την Τετάρτη στο «Ολίμπικο»!