Ζοζέ Μουρίνιο: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό τους, η Νάπολι έχει το αστέρι της πρωταθλήτριας...»
i

Ρόμα/© instagram josemourinho

Ζοζέ Μουρίνιο: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό τους, η Νάπολι έχει το αστέρι της πρωταθλήτριας...»

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:14 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Μουρίνιο έκανε με δηλώσεις την... απονομή του τίτλου στη Serie A και μετά έγινε φωτογράφος στα αποδυτήρια.

Ο «Special one» μίλησε για την μάχη του φετινού τίτλου στην Ιταλία μετά την εκτός έδρας ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι με σκορ 2-1. Ο Μουρίνιο τόνισε ότι οι «παρτενοπέι» είναι ήδη οι πρωταθλητές στη Serie A: «Έδωσα συγχαρητήρια στον Σπαλέτι. Τον ευχαρίστησα για ένα δώρο που μου έκανε πριν το παιχνίδι και επανέλαβα αυτό που είχα πει στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση. Είδαμε τη Νάπολι με το αστέρι του πρωταθλήτριας. Γνωρίζω πολύ καλά αυτό το αστέρι, γιατί έχω κερδίσει οκτώ εγχώρια πρωταθλήματα στην καριέρα μου. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό τους.»

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: Σε αυτό το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Τα παιδιά είναι λυπημένα, αλλά η ψυχή τους είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τα λέμε την Τετάρτη στο Ολίμπικο.» Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους και ανανέωσε το ραντεβού για τον αγώνα του κυπέλλου με την Κρεμόνεζε, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. 

Στη συνέχεια για να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών τους ζήτησε να ποζάρουν στα αποδυτήρια και τράβηξε ο ίδιος αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram.