Ο Κλάτενμπεργκ δεχόταν απειλές για τη ζωή του - Ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ τον αποκαλούσε ομοφυλόφιλο
i

Μαρκ Κλάτενμπεργκ/©Intime

Ο Κλάτενμπεργκ δεχόταν απειλές για τη ζωή του - Ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ τον αποκαλούσε ομοφυλόφιλο

Κώστας Τόπας 14:58 - 25.01.2023

Ο πρώην διαιτητής της Premier League κι αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αίγυπτο μετά από απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί παρελθόν από το πόστο του αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο! Οι ιθύνοντες του αιγυπτιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την προσφορά του Σκωτσέζου, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να φτάσει στο τέλος της.

Ο λόγος που οδήγησε τον πρώην αρχιδιαιτητή του ελληνικού πρωταθλήματος να αποχωρήσει από την Αίγυπτο ήταν καθώς σύμφωνα με τη «Sun», δεχόταν απειλές για τη ζωή του, αφού πρόεδρος αιγυπτιακής ομάδας ισχυρίστηκε δημόσια πως ο Κλάτενμπεργκ είναι ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα, ο Μορντάνα Μανσούρ, ο ισχυρός άντρας της Ζάμαλεκ Σπόρτινγκ, ανέφερε  πως ο Κλάτενμπεργκ άφησε τη σύζυγό του και διατηρεί σχέση με άνδρα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις με επίκεντρο μια μερίδα οπαδών της ομάδας, που άρχισαν να τον απειλούν για τη ζωή του.

Από την πλευρά του ο Κλάτενμπεργκ αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα κατά τη θητεία του στο ποδόσφαιρο της Αιγύπτου. Αδυνατούσε να πείσει διαιτητές από το εξωτερικό να σφυρίξουν σε μεγάλα παιχνίδια της χώρας, ενώ Έχοντας ξεκινήσει τη δουλειά του με 32.000 λίρες τον μήνα τον Αύγουστο, ο Κλάτενμπεργκ φέρεται να μην έχει πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες, επιτείνοντας τα προβλήματά του στο νέο ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλάτενμπεργκ ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής της επιτροπής της διαιτησίας στην Αίγυπτο τον περασμένο Αύγουστο.