«Κλειδώνουν» άμεσα οι αποφάσεις για το μέλλον Άμραμπατ και Τζαβέλλα στην ΑΕΚ
i

Γιώργος Τζαβέλλας και Νορντίν Άμραμπατ/©intime

«Κλειδώνουν» άμεσα οι αποφάσεις για το μέλλον Άμραμπατ και Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 17:16 - 28.05.2023

Στην ΑΕΚ τις επόμενες μέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Άμραμπατ και του Τζαβέλλα και το Sportal.gr αναλύει όλα τα δεδομένα

Ο ένας (λέγε με Άμραμπατ) φάνηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου περισσότερο να αποχαιρετά οριστικά όλους μέσα στην ΑΕΚ. Ο άλλος (λέγε με Τζαβέλλα) έκανε πριν από λίγο μια ανάρτηση, που έμοιαζε περισσότερο με αποχαιρετιστήρια. Μάλιστα έσπευσε και ο Μουκουντί, επίσης με ανάρτηση, να του ευχηθεί καλή τύχη ότι και αν κάνει. Παρόλα αυτά, για κανέναν από τους δυο δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση από την πλευρά της ΑΕΚ. 

Προφανώς και πρόκειται για δυο εκκρεμότητες που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα. Άλλωστε είναι τα δυο μοναδικά συμβόλαια, που λήγουν σ' έναν μήνα από τώρα. Επομένως σχεδόν αναγκαστικά η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει άμεσα τις οριστικές αποφάσεις. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν. Δεν αποκλείεται να έκανε και μια συζήτηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σ' αυτό το διήμερο που πέρασαν μαζί στον Αργοσαρωνικό. 

Έχει σημασία και η στάση του Άμραμπατ μετά τον τελικό του κυπέλλου, όπως και η ανάρτηση του Τζαβέλλα. Παρόλα αυτά ειδικά στην περίπτωση του Έλληνα διεθνή στόπερ, η επιθυμία για να παραμείνει στην ΑΕΚ είναι δεδομένα. Ενδεχομένως το ίδιο να ισχύει και για τον Μαροκινό, αλλά εκεί υπάρχει και το οικογενειακό θέμα που αντιμετώπισε και πέρυσι. 

Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι πως οι αποφάσεις αναμένεται να κλειδώσουν άμεσα. Μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι προτεραιότητα για την ΑΕΚ να κλείσει αυτές τις δυο υποθέσεις, καθώς πρόκειται για συμβόλαια τα οποία λήγουν σ' έναν μήνα και επί της ουσίας είναι και οι δυο παίκτες ελεύθεροι. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ. Ωστόσο καθόλου δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας ανατροπής.