«Λίβερπουλ, μακριά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!»
i

© Intime & Sportal

«Λίβερπουλ, μακριά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:07 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 31.08.2023

Στους αντιπάλους που δεν θα ήθελε να πετύχει η Λίβερπουλ συγκαταλέγονται οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Anfield Watch».

Η κλήρωση του Europa League πλησιάζει (1/9, 14:00) και σε αυτή θα συγκαταλέγεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός, παρέα με τον Παναθηναϊκό που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους ομίλους. Οι ενδεχόμενοι αντίπαλοι των δύο ομάδων δεν είναι και οι πιο εύκολοι, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, όσο οι δύο αιώνιοι δεν θέλουν τους Άγγλους ως αντίπαλους τους, άλλο τόσο η πλευρά των «ρεντς» δεν επιθυμούν να κληρωθούν με τους Έλληνες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το μέσο «Anfield Watch» το οποίο σε δημοσίευμα του υποστηρίζει πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκαταλέγονται στις ομάδες που δεν θα ήθελε να βρει απέναντι της η Λίβερπουλ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το δημοσίευμα:

«Οι "ρεντς" θα μπορούσαν να κληρωθούν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μαρσέιγ και τη Φράιμπουργκ,  που είναι οι πιο δύσκολες κληρώσεις βάση του συντελεστή της UEFA. Ο Κλοπ θα προτιμούσε επίσης να αποφύγει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων μεσοβδόμαδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μακάμπι Χάιφα και Καραμπάγκ (αν προκριθούν) είναι καλύτερα να μη βρεθούν μπροστά στον δρόμο του.

Η Ρεάλ Μπέτις θα μπορούσε επίσης να τη δυσκολέψει, ενώ οι έδρες-καζάνια των Ρέιντζερς, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα ήταν καλύτερο να αποφευχθούν μέχρι τα νοκ άουτ». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ ο Ολυμπιακός - που κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί μετά το 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι - θα βρεθεί στο δεύτερο pot.