«Αν τους ευχόμουν καλή τύχη, θα ήταν ψέμα...»: Ο Κλοπ για την απώλεια του Σαλάχ και του Έντο (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

«Αν τους ευχόμουν καλή τύχη, θα ήταν ψέμα...»: Ο Κλοπ για την απώλεια του Σαλάχ και του Έντο (vid)

Κώστας Τόπας 15:33 - 05.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε τι είπε στον Μοχάμεντ Σαλάχ και στον Γουατάρου Έντοκατά που θα απουσιάσουν για τον Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ κατέληξε να αστειεύεται για την κατάσταση, δίνοντας μια ξεκαρδιστική απάντηση.

Η Λίβερπουλ θα είναι χωρίς τις υπηρεσίες του Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, μιας και ο «Φαραώ» θα ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα, την Αίγυπτο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το πρώτο παιχνίδι που ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ρόμα θα χάσει είναι η σύγκρουση της Κυριακής (07/01) με την Άρσεναλ και με αφορμή την απουσία του, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές για να βοηθήσει την μεσοεπιθετική γραμμή ελλείψει του 31χρονου.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως είναι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ μπορεί να τα βγάλει πέρα ​​χωρίς τον Σαλάχ και τον Γουατάρου Έντοκατά, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στη μέση της σεζόν.

«Αν τους ευχόμουν τύχη, θα ήταν ψέμα. Από προσωπική άποψη, θα ήμουν χαρούμενος αν έφευγαν από τη φάση των ομίλων, αλλά μάλλον δεν είναι δυνατό, και μετά μπορούν να πάνε και να το κερδίσουν. Καλή τύχη, τα λέμε, επιστρέψτε υγιείς, αυτά είναι λίγο πολύ τα λόγια. Τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Ο Σαλάχ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, με τον Αιγύπτιο να σημειώνει 18 γκολ και εννέα ασίστ σε 27 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις).