Κλοπ για τις απολύσεις του Πότερ και του Ρότζερς: «Είμαι ο τελευταίος επιζών»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Κλοπ για τις απολύσεις του Πότερ και του Ρότζερς: «Είμαι ο τελευταίος επιζών»

Sportal newsroom 16:27 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 03.04.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τις απολύσεις του Γκρέιαμ Πότερ και του Μπένταν Ρότζερς δήλωσε χιουμοριστικά ότι είναι ο τελευταίος επιζών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τις απολύσεις του Γκρέιαμ Πότερ και του Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε με δόση χιούμορ πως είναι ο τελευταίος επιζών. Η Λίβερπουλ μετά την βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στο Etihad βρίσκεται ακόμα σε πιο δύσκολη θέση για την είσοδό της στην τετράδα. Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» είναι στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς οχτώ πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε χρειάζεται... να ανέβει βουνό για να παίξει τη νέα σεζόν στο Champions League

Στη διοίκηση της ομάδας του Merseyside έχουν δείξει πολλάκις την υποστήριξή τους στον Γερμανό τεχνικό, καθώς πιστεύουν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει ξανά την ομάδα στον ίσιο δρόμο. Στη συνέντευξη τύπου λοιπόν που έκανε ο Κλοπ για τον αγώνα της Τρίτης (4/4) με τη Τσέλσι δήλωσε ότι το γεγονός πως ακόμα βρίσκεται στην ομάδα είναι οι επιτυχίες του παρελθόντος και αν βρισκόταν στην πρώτη του χρονιά η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.

Παράλληλα σχολίασε ότι δεν βρίσκεται στην ομάδα για τις τοιχογραφίες, αλλά για να παίρνει αποτελέσματα και δεν του αρέσει να βασίζεται στις επιτυχίες που έχει κάνει στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Τι μπορώ να πω; Νομίζω πως ο ''ελέφαντας στο δωμάτιο'' είναι το γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ, σε αυτόν τον τρελό κόσμο! Είμαι ο τελευταίος... επιζών!

Γνωρίζω πως το ότι συνεχίζω στο κλαμπ έχει να κάνει με τις επιτυχίες του παρελθόντος, όχι για όσα έχουμε πετύχει αυτή τη σεζόν. Αν η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη μου στον σύλλογο, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Είμαι εδώ για να παράγω αποτελέσματα. Δεν είμαι εδώ ούτε για να εμπνέω, ούτε για να με κάνουν τοιχογραφίες. Ξέρω πως είμαι εδώ επειδή πετύχαμε όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε αυτό», ήταν τα λόγια του Γερμανού.