Τραυματίστηκε από αντικείμενο ο Κλοπ, καταδικάζει το συμβάν η Μάντσεστερ Σίτι

Γιούργκεν Κλοπ

i

©intime

Τραυματίστηκε από αντικείμενο ο Κλοπ, καταδικάζει το συμβάν η Μάντσεστερ Σίτι

Sportal newsroom 20:03 - 01.04.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι καταδικάζει την επίθεση στο πούλμαν της Λίβερπουλ. Τραυματίστηκε ο Κλοπ.

Συμβαίνουν και στην Αγγλία.

Άγνωστοι μετά το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι- Λίβερπουλ εκτόξευσαν αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής των «κόκκινων» και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πολίτες» τραυματίστηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιούργκεν Κλοπ.

Στην ανακοίνωση της Σίτι αναφέρεται: «Η Μάντσεστερ Σίτι ενημερώθηκε ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ υπέστη ζημιά στο ταξίδι της επιστροφής μετά τον σημερινό αγώνα. Ένα αντικείμενο πετάχτηκε προς το πούλμαν σε κατοικημένη περιοχή.

Ο «in your face» πανηγυρισμός του Γκουαρδιόλα στον Τσιμίκα (vid)
PREMIER LEAGUE

15:40 - 01.04.2023

Ο «in your face» πανηγυρισμός του Γκουαρδιόλα στον Τσιμίκα (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται ότι χάρηκε λίγο παραπάνω το γκολ του Χούλιαν Άλβαρες ενάντια στη Λίβερπουλ και πανηγύρισε μπροστά από τον Κώστα Τσιμίκα που τύχαινε εκείνη τη στιγμή να περνάει από εκεί.

Περιστατικά αυτού του είδους είναι εντελώς απαράδεκτα και καταδικάζουμε τις ενέργειες των υπευθύνων. Θα υποστηρίξουμε πλήρως την έρευνα της Αστυνομίας του Μάντσεστερ γι’ αυτό το περιστατικό με όποιον τρόπο μπορούμε.

Επιπλέον, ο Σύλλογος είναι απογοητευμένος που άκουσε ακατάλληλα συνθήματα από οπαδούς μας κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσαν αυτές οι φωνές και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ομάδες οπαδών και αξιωματούχους και των δύο συλλόγων για την εξάλειψη του μίσους από αυτό το παιχνίδι».

Tags: