Η τελευταία συγκινητική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Η τελευταία συγκινητική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 10:40 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 04.02.2024

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του πριν από λίγες ημέρες, ο Γερμανός τεχνικός εξαπέλυσε ένα νέο μήνυμα, ώρες πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Την παραμονή του σπουδαίου αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ αυτή την Κυριακή (04/02, 18:30) και μέρες μετά τη «βόμβα» που έριξε ο Γιούργκεν Κλοπ για την αποχώρησή του από τους «Reds» στο τέλος της σεζόν, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε ξανά για να δώσει, κυρίως, ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους παίκτες του ενόψει του τέλους της χρονιάς που φαίνεται συναρπαστικό.

«Είναι να τελειώσουμε ττη σεζόν, να προχωρήσουμε μπροστά, να κρατάμε την αναπνοή μας, να λυγίζουμε, όλα αυτά τα πράγματα και να τα καταφέρουμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ με αυτούς τους φανταστικούς παίκτες», είπε ο Κλοπ. Ο Γερμανός επέμεινε στα όσα δήλωσε πριν λίγες μέρες, ότι δεν έχει παρατηρήσει καμία αλλαγή στους παίκτες του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του. «Αν δεν είχα ανακοινώσει αυτό που ανακοίνωσα πριν από μια εβδομάδα, τι θα ήταν διαφορετικό; Δεν θα ήταν ωραίο να κερδίσω άλλη μια Premier League, δεν θα ήταν ωραίο να το κερδίσω, δεν θα ήταν ωραίο να το κάνω μετά από όλα όσα έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και πόσο κοντά ήμασταν;» αναρωτήθηκε.

Και πρόσθεσε ότι «η μόνη μικρή διαφορά είναι ότι τώρα λένε: "Για τον Γιούργκεν" . Αυτό είναι το μόνο πράγμα. Φυσικά θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, αλλά από τώρα και τότε υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να τα παίξουμε όλα και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους, κάτι που είναι τρελό. Δεν είμαι ονειροπόλος. Αλλά αν με ρωτήσετε αν θα ήταν ωραίο, τότε ναι, πολύ ωραίο για όλους όσοι συμμετέχουν και για όλους στη Λίβερπουλ . Εάν μπορεί να δημιουργήσει κάτι παραπάνω ποσοστό που θα ήταν ωραίο, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απαραίτητο γιατί είμαστε ήδη εκατό τοις εκατό και αυτό είναι καλό». κατέληξε.