Απίθανο: Η συνέντευξη Τύπου του Κλοπ διεκόπη λόγω κλήσης οδοντίατρου (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Απίθανο: Η συνέντευξη Τύπου του Κλοπ διεκόπη λόγω κλήσης οδοντίατρου (vid)

Κώστας Τόπας 14:32 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 02.02.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία τον διέκοψε ένα τηλεφώνημα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ άκουγε μια ερώτηση σχετικά με τις μάχες του τίτλου της ομάδας του στην Premier League με την αντίπαλη Μάντσεστερ Σίτι, όταν μια εισερχόμενη κλήση στο κινητό του αποσπούσε την προσοχή.

Ενας ρεπόρτερ είχε αφήσει το τηλέφωνό του δίπλα στον Γερμανό τεχνικό για να καταγράψει τα σχόλιά του ενόψει της κρίσιμης επίσκεψης της Κυριακής στην Άρσεναλ (04/02, 18:30). 

«Ο οδοντίατρος καλεί, αυτό μπορεί να είναι σημαντικό», είπε ο Κλοπ ενώ κρατούσε το τηλέφωνο ψηλά και έδειξε τα δικά του μαργαριταρένια λευκά δόντια. Ο ντροπιασμένος δημοσιογράφος ζήτησε γρήγορα συγγνώμη, λέγοντας «ωχ συγγνώμη».

Ο 56χρονος προπονητής των «Reds», ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι σχεδιάζει να φύγει από το «Άνφιλντ» στο τέλος της σεζόν μετά από εννέα επιτυχημένα χρόνια στην προεδρία. Ο Κλοπ είπε ότι «ξεμένει από ενέργεια» και δεν μπορούσε πλέον να «κάνει την ίδια δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά», καθώς πλησιάζει μια δεκαετία προπονητής.