Κλοπ για το VAR: «Το πρόβλημα είναι ότι κάθε μέρα λέμε "πως γίνεται αυτό;"»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Κλοπ για το VAR: «Το πρόβλημα είναι ότι κάθε μέρα λέμε "πως γίνεται αυτό;"»

Δημήτρης Χούπης 13:35 - 29.12.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νιούκαστλ, έκανε λόγο για το VAR δείχνοντας ολοφάνερα τη δυσαρέσκειά του.

Μετά τον Μικέλ Αρτέτα και ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε με τη σειρά του παράπονα για το VAR. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ ρωτήθηκε για το VAR απαντώντας πως είναι πρόβλημα το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση υπάρχουν παράπονα από διάφορες ομάδες. 

«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σου απαντήσω στην ερώτηση. Σου δίνω συχνά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα λόγια μου. Και τότε λέτε "Ο Κλοπ είπε...". Το πρόβλημα που βλέπουμε κάθε μέρα σε έναν αγώνα είναι ότι σκέφτεσαι "πως είναι αυτό δυνατόν;". Τα δύο γκολ που βάλαμε με την Μπέρνλι έπρεπε να μετρήσουν», ήταν τα λόγια του. 

Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι και την ήττα της Άρσεναλ από τη Γουέστ Χαμ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, δύο πάνω από τους «κανονιέρηδες» και πέντε από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Οι «κόκκινοι» στην Premier League έχουν να γνωρίσουν την ήττα από τον Σεπτέμβρη, όταν είχε χάσει από την Τότεναμ με 2-1 στο Λονδίνο. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα υποδεχτεί τη Νιούκαστλ την Πρωτοχρονιά και θέλει να μπει με το δεξί το 2024.