Ο Σαλάχ δέχτηκε... επίθεση από τη μουσουλμανική κοινότητα λόγω των Χριστουγεννιάτικων ευχών

Οικογένεια Σαλάχ

i

© Instagram

Ο Σαλάχ δέχτηκε... επίθεση από τη μουσουλμανική κοινότητα λόγω των Χριστουγεννιάτικων ευχών

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:33 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 26.12.2023

Με αφορμή ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα μέσα από τα social media, ο Σαλάχ δέχτηκε επικριτικά σχόλια από μουσουλμάνους οπαδούς.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ανάρτηση στα social media ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο στη Γάζα. Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι γιορτινές και γεμάτες χαρά, αλλά όχι για όλους και ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ το σκέφτηκε αυτό.

Ο Αιγύπτιος άσος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ευχές για τα Χριστούγεννα αναφέρθηκε στον πόλεμο στη Γάζα και ζήτησε από τον κόσμο να μην ξεχνάει τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τους θανάτους και την καταστροφή στη Γάζα, φέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριές καρδιές και νιώθουμε τον πόνο εκείνων των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους.

Σας παρακαλώ μην τους ξεχνάτε και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του ο Σαλάχ.

Με αφορμή αυτήν τη δημοσίευση, ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Παραδοσιακά, οι μουσουλμάνοι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, όμως, ορισμένοι συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χριστιανικής γιορτής.

Ο Σαλάχ επικρίθηκε και πέρυσι από τους μουσουλμάνους ακολούθους του, αφού ανάρτησε με τον ίδιο, τη γυναίκα και τις κόρες του, ποζάροντας μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Ντροπή για τον μουσουλμανικό κόσμο», «Αυτό είναι τόσο άξεστο, Σαλάχ, είσαι μουσουλμάνος όχι χριστιανός. Τα δικά μας Χριστούγεννα είναι τον Απρίλιο. Ντροπή σου, αδελφέ», «Είμαι απογοητευμένος μαζί σου», ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια.