Ο Κόντε πλησιάζει στην Τσέλσι παρά το ενδιαφέρον της Νάπολι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Αντόνιο Κόντε

i

©Printscreen

Ο Κόντε πλησιάζει στην Τσέλσι παρά το ενδιαφέρον της Νάπολι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Δημήτρης Χούπης 20:12 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Ο Αντόνιο Κόντε έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τη Νάπολι, αλλά έχει αρχίσει να πλησιάζει στην Τσέλσι, στης οποίας τον πάγκο έχει κάτσει στο παρελθόν.

Ο Αντόνιο Κόντε σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία απομακρύνεται από τη Νάπολι. Ο Ιταλός τεχνικός πριν από λίγα 24ωρα είχε συνδεθεί με τους «παρτενοπέι», με τους οποίους μάλιστα είχε φτάσει αρκετά κοντά, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα. Το συμβόλαιο που θα υπέγραφε με τον ιταλικό σύλλογο ήταν στα τρία χρόνια.

Ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το γεγονός ότι στις τάξεις της Νάπολι, τελικά δεν... κυνήγησαν τόσο την κατάσταση, αλλά και τα «θέλω» του Κόντε έφεραν τον Ιταλό μακριά από την ομάδα. Σύμφωνα με το Sportmediaset οι «παρτενοπέι» πήραν την απόφαση να κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή για τον πρώην τεχνικό της Ίντερ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, ήθελε να μετακινηθεί σε μία άλλη ομάδα, τη Μίλαν. Παρόλα αυτά ούτε εκεί φαίνεται ότι θα πάει. Η ομάδα από το Μιλάνο δεν έχει κάνει ξεκάθαρη τη στάση της για τον προπονητή που αναμένεται να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στο τέλος της χρονιάς, κάτι που έκανε έναν αγγλικό σύλλογο να δείξει το ενδιαφέρον του, έτσι ώστε να τον αποκτήσει.

Ο λόγος γίνεται για την Τσέλσι, η οποία έχει το όνομα του 53χρονου αρκετά ψηλά στη λίστα της. Ο πρόεδρος της ομάδας, Τοντ Μπόελι, από τη μεριά του είναι αποφασισμένος να του δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο προκειμένου να επιστρέψει στο Λονδίνο έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του. Με την Τσέλσι ο Ιταλός έχει κατακτήσει μία Premier League και ένα Κύπελλο Αγγλίας.