Το twitter αποθέωσε το «σόου» του Κωνσταντέλια: «Welcome to Liverpool» (vids)

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Το twitter αποθέωσε το «σόου» του Κωνσταντέλια: «Welcome to Liverpool» (vids)

Ο ΠΑΟΚ πήρε παλικαρίσια νίκη στο Ισραήλ (1-4) με τον Κωνσταντέλια να «κλειδώνει» την πρόκριση θεαματικά κι όπως είναι λογικό, το «σόου» του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral στο twitter.

Μετά το 0-0 στο πρώτο ματς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να δώσει έναν «τελικό» στη ρεβάνς της Ιερουσαλήμ κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε αποφασισμένη κι έχοντας την τύχη με το μέρος της, «απέδρασε» εμφατικά από το κατάμεστο Teddy Stadium (1-4) και πέτυχε μία πρόκριση που την έφεραν αρκετοί πρωταγωνιστές.

Μπορεί η σταθερότητα του Κοτάρσκι, η καθοριστική αλλαγή των Τσιγγάρα και Κουλιεράκη και τα παιδικά λάθη των Ισραηλινών να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν το «σόου» του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό στη θέση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και κατάφερε να ξεχωρίσει με την ολιγόλεπτη παρουσία του. 

Με μία εντυπωσιακή ενέργεια κι ένα γκολ, ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» ήταν πρωταγωνιστής στα δύο τελευταία γκολ της ομάδας, τα οποία «κλείδωσαν» την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Όπως είναι λογικό, η ντρίπλα του «Ντέλια» λίγο πριν ακολουθήσει το αυτογκόλ για το 1-3 έκανε το γύρο του διαδικτύου άμεσα, ενώ έγινε viral και στα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Η ατάκα του Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια και μεταγραφές

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεϊτάρ, αναφέρθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αλλαγών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 4-1 στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον Κωνσταντέλια:

«Έχει ταλέντο αλλά θα πρέπει να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, είναι σημαντική η εκπαίδευση και ο δρόμος που θα ακολουθήσει. Σήμερα έμεινε στον πάγκο, ίσως αυτό άλλαξε κάτι στο μυαλό του και ήταν φανταστικός. Ελπίζω και στο μέλλον να κινηθεί με έναν ταπεινό τρόπο».

Για την πρόκριση: 

«Το σημερινό ήταν ένα ωραίο σε θέαμα παιχνίδι αλλά είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αντιληφθεί ό,τι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να μην κοιτάξει κάτι άλλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό που μας έδειξε το παιχνίδι, αυτήν την πρόκριση. Είδαμε τη συμπεριφορά των παικτών, εκείνων που αγωνίστηκαν και εκείνων που ήρθαν από τον πάγκο», δήλωσε μεταξύ άλλων.