«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο Μέσι της Ελλάδας»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο Μέσι της Ελλάδας»

Ο νεαρός σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, γνώρισε την αποθέωση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τουρσουνίδης κλήθηκε να σχολιάσει την αθλητική επικαιρότητα. Ο ίδιος στάθηκε στη μάχη του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα η οποία αναμένεται «θρίλερ», στους Φατίχ Τερίμ και Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιάννη Κωνσταντέλια που εντυπωσιάζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη «Δίκη στο Open»:

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι ανοιχτή η υπόθεση τίτλος και για τις τέσσερις ομάδες τον ΠΑΟΚ και τους τρεις του ΠΑΟΚ. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα».

Για το rotation που εφαρμόζει ο Λουτσέσκου: «Αυτό είναι ένα αβαντάζ που έχει ο προπονητής και έχει να κάνει με το γεμάτο ρόστερ με τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι ευλογία για έναν προπονητή που ανά πάσα στιγμή και με την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού να χρησιμοποιήσει τους ανάλογους παίκτες».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής-βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ με τη συνολική του αγωνιστική συμπεριφορά. Και όταν αυτό το παιδί είναι σε καλή μέρα, νομίζω ότι και η ομάδα λειτουργεί πολύ καλύτερα. Χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο να βλέπεις τέτοιους παίκτες. Για μένα είναι ο Μέσι της Ελλάδας. Όσο και αν ακουστεί τραβηγμένο, με την ποιότητα, τα χαρίσματα και την ποδοσφαιρική ευφυία που έχει, τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι και δεν νομίζω να ξαναβγεί τέτοιος ποδοσφαιριστής».

Για τις ισοπαλίες του Παναθηναϊκού με Λαμία και Κηφισιά: «Ήταν δύο γκέλες που δεν τις περίμενε κανένας. Ίσως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο. Ήταν δύο στραβοπατήματα που τον έφεραν πίσω και βαθμολογικά αλλά περισσότερο και ψυχολογικά γιατί βλέπω μια ανησυχία στις τάξεις της ομάδας. Όταν υπάρχουν τέτοια αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει γκρίνια, δυσφορία και αναστάτωση. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω αν αυτό τον επηρεάσει και στη διάρκεια των πλέι οφ».

Για τον Φατίχ Τερίμ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, πολύ έμπειρος προπονητής, μια τεράστια προσωπικότητα. Τώρα εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει όπως στις προηγούμενες ομάδες του. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί σαν προπονητής αλλά το βιογραφικό του είναι τόσο δυνατό και μεγάλο που λέμε ένα μεγάλο μπράβο το να έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο το να έρχονται τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες, είτε προπονητές είτε ποδοσφαιριστές».