Ο Αντρίγια... ξεπέρασε τον Ζίβκοβιτς

Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ο Αντρίγια... ξεπέρασε τον Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 19:42 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 26.02.2024

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς η φετινή του σεζόν είναι η καλύτερη και πιο παραγωγική με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σκόραρε το γκολ της ανατροπής του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, πριν το «κλειδώσει» ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον Σέρβο εξτρέμ να πανηγυρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφιερώνοντας το, υπέροχο, τέρμα του στο αγοράκι που περιμένει η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του, Ελισάβετ.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 15ο γκολ του Σέρβου στη φετινή σεζόν, με τη φετινή να είναι η πλέον παραγωγική του σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά και γενικότερα της καριέρας του, και συνεχίζει για να φτάσει σε ακόμα υψηλότερες «κορυφές».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τα νούμερα της πρώτης του του χρονιάς στη Θεσσαλονίκη (2020-21), όπου πέτυχε 14 γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ, σε 48 συμμετοχές.

Φέτος έχει ήδη 15 γκολ κι οκτώ ασίστ, σε 35 παιχνίδια, με τα τέρματα του να μοιράζονται ως εξής: επτά στο πρωτάθλημα, πέντε στην Ευρώπη, κι ακόμα τρία στο Κύπελλο.

Συνολικά με τον Δικέφαλο έχει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας, 43 γκολ και 34 ασίστ, σε 176 εμφανίσεις. Πρέπει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο ο ΠΑΟΚ και ο Αντρίγια έδωσαν τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας του και το συμβόλαιο του Σέρβου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, δείγμα του πόσο πιστεύουν οι «ασπρόμαυροι» στον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη του στόχος του είναι να κλείσει τη καριέρα του στα ασπρόμαυρα: Δεν ήρθα εδώ για να παίξω απλά ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι απλό. Δεν θέλω να χάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την αγαπώ αυτή τη ομάδα. Ο λόγος που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι και αυτός ο δεσμός που μας δένει. Ο πιο μεγάλος μου στόχος είναι να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στην Παρτίζαν!